Irmm2816 Kızlar soru ne zaman test yaptınız ? 7. Günümdeyim arada kasık ağrısı dışında bişey yok o yüzden ümidimde çok yok sizler ne zaman öğrendiniz ? doktorda açıkcası şu kadar gün sonra gel felanda demedi hiç
Hlimee Irmm2816 iğnenin 14.günü yaptım Yalancı pozitif oluyormuş sanırım o yüzden İki gün sonrası 153 ile öğrendim evladımı
Irmm2816 mucize24_ teşekkür ederim ya bana hiç bişey söylemedi bende sinir oldum ondan sormak istemiyorum
mucize24_ Irmm2816 benim daha çok yeni 🙈 perşembe günü yaptırdım aşılamamı 3 gündür sürekli yatıyorum☺️
Irmm2816 mucize24_ İnşallah sizinde hayırlı haberinizi alırız Allah kucağınızı doldursun 🙏🏻 çok soru sordum ama doktorunuz size yat demiş miydi bana kısıtlama hayatına devam et dedi bende öyle yaptım bi ilk gün yattım bi tek
Aysemnur mucize24_ canım merhaba bende perşembe günü yaptırdım aşılama nasıl gidiyor bende senin gibiyim lavabo ihtiyacı dışında pek kalkmıyorum 🤗
Seren14s Erkenden test yapmayın sakın. 14 ve 15 güne kadar bekleyin ben dayanamadım 11. Gün test yapıp negatifi görüp çok üzülmüştüm. 15. Gün pozitifi gördüm
Irmm2816 Seren14s evet ya bi kaç kişi okudum burda çok olmuş pozitife dönen. hastalanmazsam inşallah 15 güne kadar 🥺
mucize24_ Irmm2816 Allah razı olsun 🌸 yok hayır banada günlük hayatına devam edebilirsin dedi ama kimden duyduysam yatınca tuttu ilkinde hareket ettim tutmadı diyen çok oldu bende önlem amaçlı mümkün olduğunca kalkmamaya çalışıyorum
Seren14s İdrar negatifti doktorum 15. Gün kan vermemi söyledi bıu şekilde öğrendim birde kendinizde belirti aramayın hiçbir belirtim yoktu.
Irmm2816 Seren14s ay bunu duyduğuma sevindim 😊 çünkü belirtiler gördükçe tutmadı kesin diyorum sağolun ☺️
mucize24_ Seren14s çok soru sordum kusura bakmayın 🙏 ilkine göre şuna daha çok dikkat ettim dediğiniz bişey var mı