miranatlas 28 haftalık gebelik 2 gündür karnım regl olcak gibi agrıyor ve agrı bacaklarıma vuruyor erken doğum belirtisi mi acaba yaşayan var mı
G_sah87 miranatlas kasılma oluyor öyle olunca doktora gidin biran önce ilaç. Veriyorlar nidrat tı sanırım. Kasılma olunca da rahim ağzı açılıyor ve erken doğum riski cok yüksek öyle olunca vakit kaybetmeyin ben 27 haftalıktım doğum yaptım
Ayseumut miranatlas o haftalarda da bndede vardı acılden gırıs yapmıstım ıdrar yolu enfeksiyonu cıkmıstı karın kasık ağrısı o yapıyormus nst cekmıslerdı bısey cıkmadı magnezyum vermıslerdı suan 34 oldum
miranatlas G_sah87 aa peki 2 gündür bu şekilde ağrım var ve randevum çarşamba günü. Çarşambayı beklesem geç mi kalmış olurum? Geçmiş olsun umarım sağlıkla almıssınızdır bebeginizi kucağınıza
G_sah87 miranatlas cok şükür şuan 5 yaşında oğlum 60 gün küvezde kaldı ama benim doktorum erken teşhis etti hep müdehale etti bi sorun doktorunuza kesinlikle seklaj olmuştum ben
Ayseumut miranatlas hayır yoktu sadece kasık ağrısı adet olcakmısım gıbıydı karnımda sertlesıyordu korkup gttım bnde magnezym verdıler sertlesme ıcın idrar yolu enfeksiyonu ıcınde toz bı ıcımlik antıbıyotık
miranatlas @“Ayseumut”#p31415 Ayseumut ağrı olunca hemen mi gittiniz benim 2 gündür ağrım var randevum çarşamba Çarşamba yı beklesem geç mi olur
miranatlas Halimeo erkenn doğum belirtilerinde bunlar var bence doktora gitmekte fayda var gibii aşırı stres oldım