Kbrcfrzynperdgn-6106 Kızlar kusura bakmayın bir türlü randevu alamadığım için burada sizlere sormak zorunda kalıyorum vajinal bölgemde yani idrar yaptığım yerin üstünde nohut büyüklüğünde varisler cikti normal mi 27+6 haftaligim
_Tazeanne Kbrcfrzynperdgn-6106 ya görünüş olarak nasıl bişey bu vajinal varis benimde ağrım oluyor ama aynayla bakmadım hiç normal bacaklarda çıkan varis gibi damarlı falan mı
Momyy1999 Kbrcfrzynperdgn-6106 Ben hiç yaşamadım ama annem seneler önce bana hamileyken yaşamış. Duşta temizliğini yaparken eline gelmiş hatta bebeğin kafası sanmış panikle doktora gitmiş doktor sen çok ayakta kalmışsın çok yürüme yat dinlen ayakta çok dolaşma demiş. Doğum yaptıktan sonra kaybolmuş kendiliğinden
Aysenurrbaran Kbrcfrzynperdgn-6106 Bendede var maalesef 38+3 haftalığım bacaklarımda ve vajina bölgesinde var artık geceleri baya ağrı yapıyor ilk hamileliğimdede vardı ve doğum olduktan sonra çocuk çıktığında patladı ve acil ameliyata aldılar çok zor bir süreçti inşallah bundada yaşamam
Sinemmiss Kbrcfrzynperdgn-6106 bende de var varis 2. Gebeliğim ilkinde hiç olmamıştı nor al doğum olmuştu. Bunda da doktor normal doğum için sıkı tı teşkil etmiyor ama 38. haftada bir kez daha bakacağız dedi. İnşallah normal doğum olur seninde benimde bizle aynı sıkıntıyı yaşayan kim varsa sorunsuz geçer gider
Kbrcfrzynperdgn-6106 Momyy1999 bende bundan vok korkuyorum normal doğum istiyorum ve varis eğer çok tehlikeli buyuklukteyse sezeryan yapıyorlarmış
Kbrcfrzynperdgn-6106 Aysenurrbaran allahim şifa versin inşallah olmaz dua edin bol bol ben çok korkuyorum daha önce doktora gösterdiniz mi bir önerisi oldu mu
Aysenurrbaran Kbrcfrzynperdgn-6106 sadece varis çorabı kullanmamı istedi ama o da çok rahatsız edici Allah hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin🩵
Momyy1999 Kbrcfrzynperdgn-6106 Allah korusun canım iyi düşün iyi olsun sen yine çok ayakta kalma yat uzan dinlen hep belki küçülür Doktora gidene kadar çok ayakta durma
Kbrcfrzynperdgn-6106 Sinemmiss amin inşallah benim de 2. Gebelik ilkinde normaldi variste yoktu ama bu kızım da böyle oldu napalim Rabbım bütün annelere sağlık doğum sahip etsin 🤗🤲
Nur5516 Kbrcfrzynperdgn-6106 bendede var öalesf 37 haftayım İlk gebelikte yoktu bunda oldu anlamadım bacağımda da var bazen çok ağrı yapıyor yürümemi bile engelliyor doktora utandığım için soramadım da ama bi tedavisi yokmuş doğum sonrası geçiyor diyorlar benim ikinci sezaryanım olcak inşallah sıkıntı olmaz
Evhamlikurabiyeanne Kizima hamileyken vardi 4.ayda cikmisti bunda daha 12.haftadayim simdiden elime geliyor cok zor oluyor Allah yardimcimiz olsun doguma yakin zamanlarda ayakta kaldigimda aglama krizleri geliyordu sanki alt bölgemi bicakla kesiyorlar gibiydi
Kbrcfrzynperdgn-6106 Evhamlikurabiyeanne Allah şifa versin çok erken çıkmış sizinki ben de 6 aylıkken çıktı ama şuan çok zorluyor Allah yardımcımız olsun🤲