Motheranddaughter Arkadaşlar regl tarihine göre 8 haftalığım ama ultrasonda 6 haftalık çıktı , geç döllenme dedi doktorum geç döllenme olup hamileliğini sağlıklı devam ettiren var mı korkuyorum biraz
aslhnkrts9 Motheranddaughter ben 👍 benimde iki hafta oynuyo arada galiba ikili taramaya göre ayarladılar haftasını
2prensesannesiiii Motheranddaughter benim 2. Gebeliğim geç döllenme şuan 15 haftamdayım ama normalde 17 haftalarda olmam lazım 2 hafta geç döllenme oldu bebeğimin gelişimi sağlıklı ilerliyor adet tarihimi düzenledi dr 13 ekimdi normalde geç döllenme olduğu için dr 26 ekimden hesap edeceğiz dedi
Sumeyye_g Motheranddaughter bu gebeliğimde benimde aynı öyle neredeyse 1 ay kese olduğu gibi kaldı küçüktü her hafta kontrole gittiğimde doktorum hep geriden diyordu geç döllenme dedi şükür şimdi sağlıkla gün sayıyoruz doğuma
Motheranddaughter 2prensesannesiiii çok teşekkür ederim insan sadece kendi başına böyle bir şey gelmiş gibi hissediyor rahatladım sağolun
Nidaanur Motheranddaughter bu korkulacak bişey değilki geç döllenme herkeste olabiliyor. Geriden geliyor gibi düşünmeyin. Herkes aynı zamanda yumurtlayacak diye bişey yok. Bazılarımızın geç oluyor.
Asli1453 Motheranddaughter benimde geç döllenmeydi cnm 6gün oldu doğum yapalı şuan kucağımda mis kokulu kızım
Motheranddaughter Asli1453 çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah o kadar rahatladım ki sağolun
Sumeyye_g Motheranddaughter hiç dert etmeyin başlarda ister istemez insan korkuyor zaten ilk başlarda doktorun düzenli takip ediyor geç döllenme dediyse sıkıntı yapma hiç sonradan anlamıyorsun nile bir anda düzeliyor haftasıyla uyumlu hale geliyor
Asli1453 Motheranddaughter sağol cnm Allah razı olsun geç döllenmede bı risk yok cnm sadece geç yumurtlagin için yumurta geç dölleniyor en son adet tarihini unut doktorun sana yeni adet tarihi vermistir ultrasona göre hesaplanır zaten sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Civcicvv Kızlar peki geç döllenmede beta değerinizin artışı nasıldı ben mesela 5.07 ile öğrendik çok yavaş ilerliyor
Civcicvv Ozlm7 Beta 29.01.2024- 5.07 31.01.2024- 14.88 03.02.2024- 34.20 06.02.2024- 87.91 09.02.2023- 131.24. Şu şekilde
Eddaa57 Motheranddaughter hiç korkmana gerek yok canım benim adetim 9 Mayıs ama geç döllenme olduğunu söylemişti doktor o yüzden 20 Mayıs olarak hesaplıyorlar adet tarihimi herşey de yolunda çok şükür