deniizz_ hiraa_ sabahları kuru kayısı yiyim incir yiyin iyi geliyor mesela geceden 1 bardak sütün içine 1 tane inciri kesip atın ağzını kapatın sabah için hem bebek için faydalı hemde kabızlığa iyi geliyor
Esraagunes hiraa_ bende gastrit var hamile kalmadan önce devamlı öyleydim şimdi diyetisyene gittim asitli şeyler tüketmiyorum kafeinlide azaldı şikayetlerim sende belli bir süre asitli şeyler tüketme kafeinlide
Nanecay hiraa_ duphalac kullanabilirsin demişti doktor bana kabızlık olursa,çok fazla ıkınmayın ama zararlı olabilir gebeliğin başlarında daha yeni tutunma aşamasında
Nidaanur hiraa_ kabızlık geçmiyor gerçekten. Sindirimim de yavaşladı. Az ve sık yeme çözüm deniyor ama oda çok zor 😣
deniizz_ Donthappymom çok şükür iyiyim canım şimdilik bir sıkıntı yok sen ne yaptın nasl çıktı sonuçların falan
Donthappymom deniizz_ sonuçlar iyi çıktı sadece amh 5.4 çıktı bir rahim filmi oldu onu da bidaki eşimin gelmesine inşallah
Hulo2105 hiraa_ ben neler yedim asla işe yaramadı. Doktorum bana hem kabızlık hem gaz için ilaç verdi iyi geldi. Sende sor bence ilaç yazsın yoksa çeker durursun vallahi.
Derinmom hiraa_ ben de 10+5 haftalığım ikk zamandan beri kabızlık hiç geçmedi karnım aksamları davul gibi oluyor :( bana da diyin çözüm
Derinmom hiraa_ ben de aynı. aynı öyle oluyor gündüz bisey yok yemek yedikçe aksam koskocaman sert oluyor