Bakın arkadaşlar bu bebekler bi şekilde çıkacak ya öyle ya böyle. Yeterki sağlıklı olsunlar inanın o daha önemli. Benm birinci sezeryanım zorunluydu çok zor geçti ikinci de böyle kötü geçecek sandım 9 ayım o sezeryan zamanını düşünmekle geçti. 15 gün önce normal nst için dr a gttm dr sancıların var biz seni yatıralım serum takalım dediler. Benmde memleketteydi takipli doktorum. Arabada eşyalarımz hazırdı hemen ordan çıktık memlekete gttik orda serum vs takıldı ama geçmedi. Dr um bu bebek gelecek belli ki açılma da var dedi normal doğumu eşim kabul etmedi rüptür rski var dye. Sonra sezeryana alındım o sırada hep düşündüm evet zor olacak ama bu zamanlar geçecek hersey yapablirler ama zamanı durduramazlar dedim :)) sonra ayaga kalkışım vs evet kabul biraz zor oldu ama hazrlıklıydık biliyorduk zor olacağını geçti bitti hemde iki günde. Piskoloji sağlamsa sende sağlamsın arkadaşım. Ve sen mecburr sağlam olmak zorundasın çünkü senin kadar kimse iyi bakamaz bebeğine :) eş vs hepsi geride kalır. Şimdi bi kızım bi oğlum var Allah bağışlasın inşallah. Darısı doğum yapacakların başına inşallah:)