Luteb3 busra5534 Selam hanımlar bende nurcansu hocaya gidiyorum orada doğum ücretlerini yeni öğrendim normal doğum 12-18 bin arasıymış doktora göre değişiyor ama zorunlu sezaryen de 14-22 bin arası gibi bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam
nilaydeniz miranatlas ben 20 gün önce doğum yaptım, doktorum damla yasemin hanımdı gayet memnun kaldım kendisinden ve hastaneden
Cicekmelisa miranatlas damla hanım cok tatlı 😍😍 kontrole ona gidiyordum ama doğumum gece olunca sumeyye hanım yaptı oda iyiydi
kubracpkn nilaydeniz merhaba içini odada temizliyorlar olayı nedir biraz bahseder misiniz birde kum torbası vs koyuyolar mı
balimknmz İçini odadayken temizliyorlar diyolarlar birde kum torbası ve katına bastırma işlemini uyuşukluk geçtikten sonra mı yapıyorlar bi bilgiliniz var mı
Sumeyyeyldz balimknmz geçen hafta doğum yaptım sümeyye hanımda kum torbasını bana koydular ve defalarca karnıma bastırdılar uyuşukluk olmasına rağmen benim ağrılarım cok fazlaydı ondan dolayı cok canım yandı ama coğu kişi hissetmedim diyordu araştırdığımda. Kişiyle alakalı bence çünkü benim doğumda biraz sıkıntılı geçti yapısıklık varmış belki ondan dolayı ağrım öyke cok olmus olabilir. Ama bunlar dışında ilgileri alakalı çok çok iyidi
Kkurt balimknmz ben ilk doğumumu orada yapmıştım genel anestezi ile doğumum gercekleşmişti. İlk olduğu için bu konularda bilgim yok denecek kadar azdı. Odaya çıkardıkların da bir hemşire gelip ani bir basınçla karnıma bastırıp bağırtıp ağlatmıştı beni çok gergin anlar oldu benim için canım aşırı açıdığı için devam ettirmedim.
Miskinim balimknmz canım ben yaptım orda kum torbadı felan koymadılar. Eskilerde var diğcektim ama şimdi bile yapıyorlarmış niye yapıyorlar anlamadım. Spinal oldum ben 4 4 lüktü herşey. Bir doktor var rabbim düşürmesin adını vermicem. Hastası değilsen nöbetçi olsa bile kapını çalmıyor öyle bir doktor..
Ellifnurr Benim ikinci doğumum olucak orada Sümeyye hanıma gidiyorum gayet güzel ilgileniyorlar kum torbası vs koymadılar bana bu cumartesi de ikinci doğumum olucak inşallah bakalım fiyat oprt 14 bin sezeryan öğretim üyesi 17.500 ama şuan öğretim üyesi yok
kubracpkn Ellifnurr merhaba içini odada temizliyorlar demiş birileri sizde de öyle oldu mu peki kum torbası koymadan nasıl aktı içerdeki pis kan normalde tüm sezeryanla olan doğumlarda koyuyolar da
nilaydeniz kubracpkn benim karnıma bastirdilar 2 kez ama korkulacak şeyler değildi bence, temizleme olayı farklı mıdır bilmiyorum. Kum torbası koyuyorlar belli bir süre
Luteb3 Selam hanımlar bende nurcansu hocaya gidiyorum orada doğum ücretlerini yeni öğrendim normal doğum 12-18 bin arasıymış doktora göre değişiyor ama zorunlu sezaryen de 14-22 bin arası gibi bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam
Gmzeymn26 Zeyyoo çok tatlı ve güler yüzlü kızımla cok ilgilendi hediye verdi boyama kitabı ve toka verdi Evet istediğiniz kişiyle girersiniz içeri