aslansmommmm AnneAdayi27_ ya zaten simdi soyle bir celiski var testte ayninyas ayni ay kalanlarn hepsi mumkun degil ki ayni cinsiyet ciksn 🤣 sizin icin demiyorm yanlis anlmayn ama iste ogrenene kadar herseyi deniyoruz valla 😄🩵
AnneAdayi27_ Khrmnnn kafam karıştı kız benim de 😅 biz eylüle göre hesaplayalım erkek çıkıyor 😅 Khrmnnn
Khrmnnn AnneAdayi27_ hahaha evet cinsiyet erkek ya ben ikinci kız istiyorduk değişir mi aceba bir de burdan soruyum dedm Ekim olsa ne oluyor 😂demkki doğru tutuyor ☺️ erkekte yanılma oluyor ya bazen belki kıza döner diyoruz bazende ☺️
Tugcerasim AnneAdayi27_ Allah sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize iki kızım var hâliyle bu değişik olsun istiyorum ama içimden de kızdır heves etme diyorum sabredemiyorumda yolunu bilsem şimdi doğurmak için elimden geleni yapardım ama sabredicez artık
AnneAdayi27_ Tugcerasim göbeğine göre aslında tahminlerde bulunan oluyordur bakalım sağlıklı olması önemli tabi 😍
Ftmsre AnneAdayi27_ kızım 4 yaşında onun için Çin takvimine baktığımda erkek çıkıyor ama kız oldu ikinci bebeğime hamileyim 9+4 henüz cinsiyetini bilmiyorum suanda da kız çıkıyor ne çıkar bilemiyorum :)
Tugcerasim AnneAdayi27_ iki üç arkadaşım kesin erkek göbeğin sivri bel ağrım var göğüs uçların kap kara diyor ama bellide olmaz tabi