fatos2404 celileturk ben Hamamözündeyim Çorumda takipliydim ama doktorum Tokata gitmiş çok üzüldüm doktor arayışına girdim 20+6’yız geç olmadan bulmam lazım
celileturk fatos2404 ben 9 daha. Bende Seher sarı takipliyim Samsun liv doktorum muazzam ama Amasya daha yakın diye acaba oldum. Aradım hastaneyi ücretsiz ön muayene varmış cumartesi günü gideceğim Aysun hanıma
fatos2404 celileturk benimde doktorum Aysun hanım var bi değerlendir istersen dedi o yüzden sordum burdada ya Amasyalı yok yada hastaneye giden yok
fatos2404 Asdfj şimdilik Çorumda buldum çorum bana daha yakın bakalım bi eğer memnun kalmazsam onu da değerlendiririm teşekkür ederim 🫶🏻
fatos2404 busra2021emir Burcu hanım var Çorum özelde bi defa gittim daha ama memnun kalırım gibime geldi tatlı bi doktor
Nrsnaydmr busra2021emir iyi doktor ben memnunum Aysun hanımdan detaylıca inceliyo her gidişte. OYAK indiriminiz varsa 780 TL yoksa 900 TL idi sanırım
busra2021emir Nrsnaydmr sendikanjn anlaşması var ama % kaç bilmiyorum arayıp bi öğreneyim teşekkür ederim