Nursemom Merhaba. Haftaya detaylı ultrasonumuz var. Devlet hastanesinde yaptıracaktık. Fakat bugün eşime arkadaşı bi görüntüleme merkezinden söz etmiş. Muayenenin 45dk sürdüğünü parmak izi dahi herşeyin göründüğünü ve Bunların bir CD olarak aileye verildiğini söylemiş. Fiyatı 500-1000tl arasında yazıyor internette. Acaba Devlet hastanesi ile burası arasında fark var mıdır ? Sizce ne yapmalıyım 😟
Cns_mry Nursemom özel yerlerd3 hem renklı ultrasonda goruyosun ayreten fotosu verılıyor ve cd devlette yine siyah beyaz oluyor ama onlarda aynı seye bakıyor. Degısen bısey yok bu senın isteğine kalms bısey canm
meltemmmmm ben özelde yaptırdım 4 tane renkli fotograf 1 cd 1de rapor verdi gayet iyi gordum herseyini ama bizim bebek biraz inat yapti yuzunu sakladi onun keyfini bekledik😇
Mucize7979 Özellerde de fiyatı araştırın kim ne tutturursa artık. İkiz gebelik için 2bin isteyen de oldu 500 isteyen de. Aralarında cihaz olarak çok büyük farklar yok. Devlet hastanesinden çok iyi yorumlar duymadım o nedenle uygun bir özel ultrason daha mantıklı