Mercan_72 Selam kızlar. Erkek bebekte genelikte belirtiniz neydi acaba. Bende çok şişkinlik var. Karnım gece çok şişiyor. Ve karnım acıkınca. Kötü oluyorum. Midem kötü oluyor
Sermec27 Mercan_72 yani üçüncü oğluma hamileyim üçü de birbirinden farklı geçti mesela ilk oğlumda 10. Haftalara kadar kusma mide bulantısı yaşadım bel ağrısı yaşadım yoğun bir şekilde ikinci oğlumda doğuma kadar ara ara da olsa devsm etti kusma ve mide bulantısı ve kasık ağrısı bel ağrısı karışık yaşadım üçüncü oğlumda mide bulantısı kusma çok nadir yaşadım 20 haftalık hamileyim arada bel ağrısı yaşıyorum o kadar sadece üçüde sağdaydi ve üçünde genel anlamda tatlı aserdim ilk oğlumda yüzüm tertemizdi ikinci ve üçüncü oğlumda lekeler oldu bence cinsiyetin belirtisi yoktur
Elo__35 Mercan_72 mesela bebeğim ilk soldaydı erkek bebekler sağda olur derler. Erkek bebekte mide bulantısı olmazsın dediler 34. Haftadayım 2 gün önce yine kustum 😂 hele ilk zamanlar kusmaktan hastahaneye yatırdılar Yüzü güzelleştirir dediler çenemde kırmızı leke çıktı Ekşi tatlı ikisinide yedim İşte böyle kız güzeli oğlum olacak sanırım 😂😂😂
Mercan_72 Daisyy000 zaten yok merak ettim erkek bebeği hamile kalanlar. Gebelik süreci nasıl geçiyor diye
Daisyy000 Mercan_72 Benim rahat geçti. Belirtilerimde: Ağızda metalik tat ve göğüs hassasiyeti idi.İlk 5 ay ağzıma tatlı sürmek dahi istemedim,hep domates soslu şeyler canım çekti. Son aylarda tatlı çekti
Hulo2105 Mercan_72 mide bulantım kusmam hiç olmadı. Ara ara midem kötü oldu ama öyle yerden yere vurmadı. Halsizlik ve uykum çok oldu hala var 12. Haftadayım bu arada. Şişkinliğim var en başından beri. Bilmiyorum artık bunlar belirti midir😂
BusraTi36 Mercan_72 kesinlikle erkek çocuk tatlı yedirtiyor ya ben de öyle oldu en azından 😂 turşu ve limondan tiksindim
Mercan_72 Daisyy000 ya benim de göğsüm çok şişmiş ve. Damağım tadı böyle tatsız olmuş. Ve çok şişmişim ya
Dlar Mercan_72 hiç bir sıkıntım olmadı hamile değişmişim gibi sadece canm sürekli tatlı yemek istiyordu ki halaaaaa istiyor 18 hafta olduk, ben asla tatlı yemezdim 31 yaşındayım bu yaşıma kadar doğum günü pastası bile yemedim sen düşün
Tatar59 Mercan_72 kızımda da oğlumda da gebeliğim aynıydı. Erkekte farklı kızda farklı diye bişey yok. Herkesin gebeliği farklı gelişir.
Ulumoon92 Mercan_72 hiç kusmadım hiçbir belirtim yok 12. Haftadayim ve erkek olduğunu öğrendimm hurafelere inanmayin:)
Hurremsultan__ Mercan_72 Kızıma hamilelegime göre, oğluma hamileyken yüzüm temizlenmiş ti bulantım yoktu, canım hep ekşi cekiyorsu kızim sol oğlum sağ taraftaydi Suanki hamilelegimde sağ tarafta kız istiyoruz ama belirtiler erkek gibi bakalım 🥰