sakinanneee3 32+4 günlük gebeyim kızlar bazen gün içinde daralma bi bunalma geliyor Bacak bel ağrısını söylemiyorum
_ruyaninannesi_ sakinanneee3 rabbim sağ salim kucağına versın inşallah 🤲 temiz hava al o durumlar da iyi gelir
Kader1202 sakinanneee3 Ben de 34 haftaligim son günlerde aşırı daralma oluyor ya nefes alamıyorum resmen🥲
sakinanneee3 _ruyaninannesi_ yüksekova dogalgaz yok kömür ile yanıyor petekler yeşillikten eser yok agaç vs
sakinanneee3 _ruyaninannesi_ kaloriferler yanmadığı için daha iyi ama agaç vs olmadı için güzel bi havası yok
_ruyaninannesi_ sakinanneee3 ya aslında doğu tarafı güzel yanı benjm memleket im çok güzel Ankara’da çok güzel
Gizemgizos sakinanneee3 merhaba bende Yüksekovadayim annemlerin yanindaydim oğlum için döndüm geri burda mi doğum yapacaksın bende 34. Haftaligim
Gizemgizos sakinanneee3 bu zamana kadar burda hiç doktora gitmedim ankaradaydim ailemin yanında şimdi geldim buraya da geri donsem Ankara’da mi dogursam burda mi bilemiyorum çoğu kişi gidiyor burdan doğumu yapmıyor Van içinde arabamız yok zor olurbdiye düşünüyorum
sakinanneee3 Gizemgizos hmm bizde sanayinin arkasındayız bizim orda da var polis lojmanları ama boş galiba