Sumeyyeyldz Kızlar selam. Perşembe günü sezaryan oldum ikinci doğumum ilkinde asla böyle bir sorun yaşamazken bu doğumun sonunda şiddetli boyun ağrım var. Yürüyemiyorum kafamı hareket ettiremiyorum sürekli sırt üstü vaziyette yatabiliyorum destek almadan yürüyemiyorum boynumun kökünden kitleniyor gibi oluyorum ve resmen beynim zonkluyo bugün eve çıktım ama hastanede ağrı kesicilerle duruyordum. Bu durumu yaşayıp atlatan varmı ? Acıdan sancıdan bebeğime odaklanmıyorum kafayı yemek üzereyim 😒
desertrain Sumeyyeyldz aynen siz anlatınca tekrar yaşamış gibi oldum. Baş ağrısı omuz ağrısı felaket bir ağrıydı. Bol kahve tüketmeye çalışın 3 4 güne hafifliyordu yanlış hatırlamıyorsam çok geçmiş olsun 🤲
Sumeyyeyldz _Daydreamer_89 birkaç defa çevirdim panik yaptım dikkatimin dağılması için başka şeylere odaklanmak için ama doktoruma sorduğumda anesteziden olduğunu söyledi 😒
Sumeyyeyldz desertrain inşallahh hafiflesinn artık dayanamıyorum bugün 3. Gecem bol su kahve tüketip anestiziyi atmaya çalışıyorum ama bakalım çok zoor 😒
Barlas28 Sumeyyeyldz Ben de ayın 7’sinde Spinal oldum bir gece çok baş ağrısı yaşadım ve sırt ve bel ağrım var
Sumeyyeyldz Barlas28 geçmiş olsun canım ağrıların şidddetli mi ben yattıgım yerden asla kalkamıyorum yatarak yemegımı yiyorum yatarak emziriyorum tuvalete zor gidiyorum inşallah sen daha rahatsındır 🤲🏻
Barlas28 Sumeyyeyldz şöyle söyliyim evet 2 gün ciddi anlamda sancı agrı gaz sıkışması ayaga kalkma oturma bacak kaldırma gibi şeyler cok can yakıcı ben 1 gece hastanede kaldım 2 gün dedilrr ama iyi hissettim ve hastanelerfen nefret ettiğim için kalmadım . Günümde mecburen kalkıp yemegimi yaptım dusumu aldım tabiki kesi yarası var egilme kalkms oturma özellikle arabayla yolda gitmek ölüm gibi . Ve sürekli göbeginin aşagı çekilme hissinden dolayı olusan bir kambur yürüme şeklim var elim karnımda buda aşırı bel ve sırt agrısı yapıyor
Alen Sumeyyeyldz yataktan 2 kişi kaldırıyor beni nefesim kesiliyor kalkarken sanki ağrıdan biraz da korkagim tabi hareket etmeye korkuyorum, siz şuan nasılsınız geciyor mu bu sıkıntılar :(
Alen Barlas28 benim 5.gunum ben de böyleyim dikislerim karnımın ici çok acıyor hiç geçmeyecek gbi hssedyorum siz şuan nasılsınız
Barlas28 Alen hiç endişelenmeyin ilk 1 hafta 10 gün çok normal bende yatarken yataktan kalkarken cok canım acıyordu eğilirken de . Ama dediğim gibi ben sürekli hareket halindeyim ne kadar cok zorlamadan hareket ederseniz o kadar çabuk toparlanırsınız tabi bünye farkıda var. Ben 1 gün hastanede yattım 2 gün dediler iyiyim diye cıktım eve geldim 3. Gün yemek yaptım 1 hafta olmadan ev süpürdüm zaten bebekle ilgilenmekten hareket halindesiniz şuan 19. Gün yavas yavas dikişlerim dökülüyor yaram iyileşiyor pansuman yapıyorum her gün. Göbekte hızlıca gitti iyileşeceksiniz toparlayacaksınız merak etmeyin
Sumeyyeyldz Alen aynen bendr öyleydim eşimle kaldırıp yatırıyodu tam 1 hafta sürdü 1 haftanın sonunda hiç ağrım kalmamıştı şükürler olsun şuan cok iyiyim
Evhamlikurabiyeanne Ay ben de yasadim ilk dogumumda omzum boynum yani sezaryenim ne kadar kolaysa o ağri o kadar zordu sanki omzumdan boynumdan dogum yapmis gibiydim anneme diyordum bebegi omzumdan cikardilar galiba karnimdan degil diye karnimda hic kesi agrisi yasamadim omzumun acisindan anlamadim ya da bilmiyoru 5 gün hic yatamadim oturarak uyudum doktor anesteziden kaynakli dedi hemsireler gazdan dedi cevremdekiler kafani ameliyatta cok oynatmissindir ondandir dedi bilmiyorum hangisinden bu hamileligimde daha doguma 6 ay var simdiden düsünüyorum o aciyla 3 kere normal dogum yapardim herhalde annem sicak havluyu omzuma koyardi iyi gelirdi biraz masaj falan kar etmiykrdu dokunuldugu anda zipliyordum siz de sicak havlu koyun gecer insallah cok zor
elmaelmaelma Benim boyun değil de baş ağrım olmuştu çok şiddetli. Anesteziyi atamadığım içinmiş… Doktor bol kafein alıp, yastıksız sırt üstü yatsın demiş eşime. Öyle yapınca geçti 1-2 güne. Belki sizde de işe yarayabilir. İnşallah geçici bir durumdur.
Sumeyyeyldz Alen benim tam 1 hafta sonrası geçmişti ama ne çektiğimi bir Allah bilir. Siz nasıl oldunuzz