Haticedgn33 30 haftanın içindeyiz bebeğim hareket ederken artık ağrı gibi değil de anlatamıyorum değişik hissediyorum sizde de öyle oluyor mu
Elo__35 Haticedgn33 34. Hafta ayakları tam kaburgamda ve canımı yakıyor ama yinede biraz hareket etmesin kurcalarım her şeye değer 😂
Umut_aras Haticedgn33 29. Haftamdayim hareket etmediği zaman çok endişeleniyorum benimkide artık dalgalanma şeklinde oluyor ilk hareketleirni hissettiğimde içim giciklaniyorfu artık çok mutlu oluyorum
Haticedgn33 Elffth_2017 evet o oluyor ama sanki kemikleri güçlendiği için mi bilmiyorum dönüşleri değişik oluyor anlatamıyorum😂
Haticedgn33 Elo__35 kesin öyle bir zaman hızlıca geçsin istiyorum bir diyorum iyi günlerin sus otur 😂
Haticedgn33 Paronayanne o haftalarda kafasına göre hareket ediyor bende bir kaç gün oynamadığını biliyorum sırt üstü yatıp sessiz bir şekilde onu dinliyordum
Haticedgn33 Paronayanne bir kaç hafta önce bile çok yürürsem bir gün çok az hissediyordum hareketleri ama şu aralar ayakta bile oynuyor bizim kız fazla tekme atıyor ve dönüyor çılgın😂😂
Duygu53 20+3 deyim ama hala düzenli hissedemiyorum gün içinde neredeyse hiç yok ama gece yatınca arada pıt pıt bir his şeklinde normal mi bilmiyorum :(
Haticedgn33 Umut_aras çok güzel hisler ya hareketler belirgin olunca bu zamanlar tam hissediyorum artık anne olduğumu 🥰
yusasmami 31e girmeme az kaldı benim oğlan hiççç durmuyo 😄😄 kuvvetli bayağı karnımın şekli değişiyor bir yere kendini dayıyor çok sert hareket ediyor ☺️ sizde durumlar nasıl
sukran0046 Haticedgn33 ben sanki karnımı yırtacak sanıyorum bazen cok agrıtıyor sanırım genlesiyor sertleşti baya hareketleri
sukran0046 Haticedgn33 bu ikinci gebeligim bu ilkinden zor geciyor ya ilkinde hamile gibi degildim sanki ama bunda agrılarım çok bulantılarım degisik bilmiyorum az kaldi