MorKelebek54 Benim ilk gebeliğim ve bu konularda oek bilgim yok. Diger hamiş annelere de fikir olur belki. Tek tek soru olarak uazayim sizde bildigini yazar misiniz☺️ Ateş ölçer meselesi, hem alından kulaktan ve koltuk altindan olcen makinalar var sizce hangisini tercih etmeliyim, marka olarak da onerirseniz cok iyi olur? Bebek kuveti katlanir mi daha mantikli olur yoksa normal olanlar mi? Katlanir olanlar icinde bebek varken katlanma riski olur diye korkuyorum Yeni dogan olarak 3 tane uzun kollu 3 tane kisa kollu zibin aldim ayrica hastane cikisimiz var iki tane onlarin icindede car zibin sizce yeterli olur mu kac hafta kullanirim bu saydiklarimi? (Bu arada nisanin son hadtasi dogum) bunlarin haricinde 0 3 ay almaya çalışıyorum genelde ve alt ust tskim, tulum aliyorum patikli. (Bu arada erkek bebek bekliyoruz, cevremdeeki herkez erkek bebek altini cok kaciriyomus oyle soylendi o yizden bu zibinlar yeter li olur mu acaba)
_ruyaninannesi_ MorKelebek54 erkeğin kızın farki yok 😂bnim kızım hep kaçırır hastene çantası icinse yeterli olacaktır üç tane yenidoğan çok alma hata üç aylık kıyafet al ben Yeni aldığım zıpinlari bir hafta kullandım ateş ölçer ben koltuk altı olani kullanıyorum memnunum da diğer çocuklar da kullandım bebek küveti bn normal olani kullanıyorum katlanır olanlar bnce yer kaplamadigi için iyi ama katlanirmi bebek yikandiginda bilemem denemedim bebişin boyu kaç ise tulumları öyle al derim ben kızım uzun boylu tulumlarin bazilarrini giyemedi
minibebisim MorKelebek54 erkek bebeğim var 17 günlük, günde minimum 2 kere altını değişirken her yere işiyo 🤣🤣 o yüzden ya her gün makine ve kurutma makinesi çalıştıracaksınız ya da çok kıyafet alacaksınız 🤭 bizim her gün yıkanıyo maalesef yoksa yetişemeyiz
MorKelebek54 _ruyaninannesi_ erkek bebekler arkarindan hep tasirirmis oyle dediler valla ne kadar dogru bilemem tani orasini 😂 kuzum hastane cantasi icin degil toplamda yenidogan 3 er tane aldim uzun kollu kisa kollu olarak. Yeterli olir mu. Geri kalan da hem 0 3 ay aldim. Ates olcerinim markasi nedir acaba? Ben katlanir almak istiyorum aslinda evimde yerim yok koycak o yuzden. Ama ben bebegi yikarken kapanir mi bilemiyorum hele ki filesinin ustundeyken birden kapanir yani katlanir diye korkuyorum.
_ruyaninannesi_ MorKelebek54 zıbın bnce az çünkü değişim oluyor çok alt üst alma çok bebek geldiğinde sende fark edecen çok çabuk büyüyor lar uzuyor lar bide büyük al yani bir aylık mesela iki aylık al üç ay ise dört ay al
_ruyaninannesi_ MorKelebek54 katlanır kova al küvet katlanamaz bnce bilmiyorum onu kullanmadım bnce normal al kullanan vardır ateş ölçer markası wee baby kullanıyorum zaten bazen gerek duymuyorum anında anlıyorum
MorKelebek54 _ruyaninannesi_ genelde 0 3 ay almaya calisiuorum o zaman yenidgoan zibin bi kac tane daha alayim onlar bi 10 15 gun idare eder beni sonra 0 3 ay lik zibinlari kullanirim
_ruyaninannesi_ MorKelebek54 sert olanları alma kumaşı yumuşak ve esnek olanları al nerde oturuyon oranın hava şartı nasil
MorKelebek54 _ruyaninannesi_ anladim kuuzm o markaya da bi bakayim o zaman ☺️ ay bilemedim ya cok kararsiz kaldim
MorKelebek54 _ruyaninannesi_ e bebekden aldim canim bazi zibinlari da joker baby den alsim mallari iyi hep yumuşak ☺️ sakaryada yasiyorum ama hava sarlari belli olmuyo yazin cok nemli oluyo ama o bi kesin terlemesek bile yapis yapis oluyoruz nemden maalesef
_ruyaninannesi_ MorKelebek54 senin ilk bebeğin ya şimdi ateştini anlamaz sin hemen ateş olcerini iyi araştır ama bence hepside ayni butcene hangisi uygunsa al
_ruyaninannesi_ MorKelebek54 kıyafet seçimi ni ona göre al ama yenidoğan çok alma çok çabuk büyüyor dediğim gibi kıyafet seçimini hep bir beden büyük al en azından bebegide sıkmaz rahat hareket eder 25 günlüğüz üç tane tulum iki tane zibin kullanmadi kaldı yenidoğan bide .bazen abilerinin kıyafetini altan giydirom😂😂
Anneadayi23 Ben katlanır küvet kullanıyorum yer tutmuyor bebek içindeyken katlanmaz alttan bacakları var. Zıbın hep büyük almalısın. E bebek te 6 al 5 öde var öneririm:)
MorKelebek54 _ruyaninannesi_ yeni dogan daha almayi dusunuyodum ama almiyim o zaman baya bi var cunku artik 0 3 ay alayim. Bide oarikli tukumlardan aliyorum 0 3 ay acaba yazin ortasinda onlardan giydirmem cok mu sacma olur ama bebekler ilk 3 ay zaten uzun kollu giydirilmesi gerekiyo bence dis dunyaya alisma surecleri oldugu icin ebe bi komsum var ona sordum oafikli uzun kollu tulum al dedi
MorKelebek54 _ruyaninannesi_ yok kuzum anliyorum 6 tane yegenim var 😂 ama taniki ates olcere gore hareket edicem
MorKelebek54 minibebisim cok sukur kurutma makinam var oyle yapicam olmadi ama ben yine bi kac tane daha alsam iyi olucak ki ben hic rahat edemem gunde 3 kere degistiririm 🤷🏻♀️😂
minibebisim Yenidoğan ayaklı tulum hele hiç almasan daha iyi, benim bebeğim bi hafta giydi daha giyemiyoruz çünkü bacaklarını ileri itemiyo küçük gelmeye başladılar