ezell34 Ebrar_65 https://mutluresim.com/images/2024/02/10/zC1EGu.jpg. Benimkinde bakar mısın cnm daha küçük ama insan merak ediyor :))
Ebrar_65 Burcualparslan canım burdan bir kaç arkadaş bana öyle yazmıştı galiba ama yanlış da biliyor olabilirim
Ebrar_65 ezell34 kesesinden canım keseye genelde yuvarlak olunca erkek dalgalı ya da fasulye şeklinde olunca kız diyorlar oradan anladım ama sen yine de kesin keseden anlayan kişilere sor canım
ecrnramo Ebrar_65 canm bu arkadaşımın bi tahminde bulunurmusun doktor da bi tahminde bulunmuş çok merak ediyor 🥰
Asenaarzu1234 Ebrar_65 teşekkür ederim daha çok küçük netlesince. Yazarım nnerde. Anladınız peki çünkü bir kızım var bı oğlum olmasini çok istiyorum ,
Ebrar_65 Asenaarzu1234 Dediğim gibi daha çok küçük canım benim Ama kesesinden öyle anlaşılıyor inşallah oğlan olur da her iki meyveden de tatmış olursun 🥰
Ebrar_65 ecrnramo yanıldım demek ki canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
ecrnramo Ebrar_65 amin sağol canm benim ki 2 hafta sonra belli olcak yazarım sana erkek demiştin bana