Balmommyy Merhaba kızlar doğum hediyelikleri hazırladınız mı satın mı aldınız ben ilk kızımda maddiyattan dolayı hiçbişey yapamadım ama bu kızımda yapmayı düşünüyorum sizlerden fikir istiyorum görsel atarsanız çok daha iyi olur fikirlerinizi bekliyorum 🌹
Aysegul1805 Balmommyy çikolata yaptırıcam hastane ve sonrası için. Hediye olarak da sadece yakınlarımıza dağıtmalık makrome anahtarlık düşünüyorum ama henüz sipariş vermedim. Magnet vs tarzı bişey alıp herkese dağıtmak saçma geliyor çünkü bi zaman sonra tanıdıklar komşular vs çöpe gidiyor hediyelikler
Daisyy000 Balmommyy Hicbisey yaptırmadım,gerek görmedim açıkçası… Doğum yaptığım gün hastaneye kaliteli bir baklavacıdan baklava ve çikolata aldım,gelenlere ve hastane çalışanlarına onu ikram ettim.
Ilayy_da Balmommyy ben hediyelik yapıyorum, belki modellerimden beğenirseniz yardımcı olmak isterim 🌺🥰
Mevlude_Sahin Balmommyy İlk oğlumda kolonya şişesi dağıtmıştım organizasyon da çikolata vermişti. İkinci gebeliğimde ilk haftadan ayıcık mum ve kutu aldım, son ayda kahve tonları kurdele ile süsledim konseptimizde ayıcıktı ve yine organizasyon çikolata vermişti
mislina_ Ben de makrome yapıyorum kızım için de gökkuşağı anahtarlık yapmayı planlıyorum umarım en kısa zamanda tamamlayabilirim sayfam Instagram da duendemakrome