Babybal123 21 haftalık gebeyim bugün sabahtan beri karnımın sol tarafında yürüdükçe çok şiddetli ağrı oluyor başına gelen var mı
Mesen Babybal123 benimde 3 gündür sağ tarafımda var kramp gibi çok uzun sürmüyor ama oluyor birde şey cinsiyetiniz ne acaba ? Belli olmuştur
Defne_A Babybal123 şükürler olsun diyelim benimde gecer insaAllah banada oldu bugün aynı gaz sancisi desen değil kramp değil hastaneye gittim sorunda yok hamdolsun insaAllah geçer bebek büyüdüğü için diyorlar
Hazall23 Mesen hareket halindeki ağrıların sebebi büyük çoğunluğu gaz sıkışması oluyor kızlar. Oturunca yada yatınca geçiyorsa bu gazdır
Mesen Hazall23 Sabahlari çok sık oluyor çok idrarın varmış gibi sıkıştırıyor ama ağrıdan idrarim zor oluyor belli süre sonra geçiyor birde çok yürüdüğümde oluyor bazıları bebek yerleşiyor bazıları da büyüyor bazıları da hareket ediyor diyor kafam karışıyor benimde 😂
Hazall23 Mesen şuan işler değişti ama. İdrarını yaparken ağrın varsa enfeksiyon oluyor. Tabiki de buna kesin demiyorum ama özellikle idrar yaparken yanma ağrı oluyor mu diye sorar doktorlar. Ona göre tedavi yöntemi izlenir. Bende bir doktoruna görün canım
Hayat31 25+6 olduk. O ağrılar bendede 20den sonra oldu. Karın büyüdükçe dediler. Ve idrar yolu enfeksiyonu olunca oluyormuş. O kadar ilaç tedavisixe gördüm bu aylarda ama bı türlü geçmedi. Ya solda ya da sağda oluyor 🤦
Mesen Hazall23 eğer bu süreç normalse kaç gün sürüyordur ona göre gitmeliyim benimki uzun sürerse demekki enfeksiyon hastaneler mikrop yuvası zor durumda kalmadıkça gitmek istemiyorum ya
Hazall23 Mesen eğer enfeksiyon varsa bu çok daha ciddi oluyor. İdrar rengini kontrol et gün içinde. Koyu ise (su tüketimine rağmen) git bence canım
Mesen Hazall23 2 hafta önce idrar tahlili vermiştim sonuçlarına bakmıştı doktor olsa söylerdi bence ya da acaba yeni mi oluşuyor gerçekten çok karışıyor kafam sizede teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz🥰🙏🙂