Rabia-0655 Şuan 38+5deyim . Herkes sadece sancı olduğunda suya koy açılman daha kolay olur diyor ama bazıları da sancısı olmadan suya koyuyormuş dua okuyup her gün 1 kaşık o sudan içiyormuş açılma oluyormuş yapan var mı gerçekten faydasını gören var mı
Dilan_55 Rabia-0655 bende sancim olduğunda suya koymuştum suyundan içmiştim sancı olmadan koyma işini pek bilmiyorum
Yagizinannesi_ Rabia-0655 Sancın olmadan koyup içmek doğumunu başlatmak için son haftalarda yapılıyor öncesinde yapma onu
Dilan_55 Rabia-0655 evet gördüm hatta benim bi yanlışım vardi sabaha karşı sancim başladı ben akşama kadar otu suya koymadan çektim sancıyı hastaneye gidince koydum 3 saatte dogumum.oldu çok rahat belki evdeyken koysaydım aksama kadar sancı çekmeme gerek kalmayacakti
Dilan_55 Rabia-0655 genis bi kaba suya koyuluyor ayetel kursi inşirah Meryem sureleri okunuyor suya yanında olan biri okuyor yani ot açıldıkça rahim açılıyor ama doğum olunca hemen sudan alınması gerek ot suda açık kaldıkça rahim kapanmıyor kanama oluyor
Dilan_55 merve_alan04 doğum bitince sudan çıkarttık hemen kurudu kapandı kendiliğinden kuruduktan sonra tekrar kullanılıyor zaten ama benim kayinvalidem umreye gitmişti yeni aldırdım ben