Elinsmom Merhaba. 27 haftalık hamileyim, bebeğimin hareketlerini pek hiss etmiyorum, 23-24 haftalarda aktifti, vuruyodu, dönüyodu falan ama şimdi çok az bi şey hiss ediyorum belki günde 1 kez, belki 2 günde 1 kez. 24 haftasında doktora gitmiştim, her şey normal gözüküyodu, hiç bi sorun yoktu, sadece kan azlığım var, onun için de ilaç kullanıyorum. Son 4-5 gündür de, bazen karnıma sancı giriyo. Sizce bir sorun varmıdır? Böyle şeyler yaşayan oldu mu? Bu arada cinsiyyeti erkek
Zeliha66 Elinsmom ben 24 haftalikken doktora gittigimde artik hareketlerini izlememi eger azalma olursa hemen haber vermemi söylemisti
Seydagunaydin Elinsmom ben 32 haftaligim benimde erkek normal cok hareketlidir hic durmazdi ama bir haftadir gunde uc dort defa hreket ediyo ve tekmesi hic yok sdece dönüyordu bnde cuma gunu gttim doktor nstye yonlendrdi bsey yoktu dun yine gttim kalp ritminde skinti vardi 80 lere flan düştü baska bolume yonlendrdi bebege giden kanda falan bsey var mi dye bende beklemedeyim suan nolcagini blmiyorum bence hemen panik olma ama doktrunla grus incelesin
Elinsmom sudamlasi Cinsiyyetle alakası olmadığını biliyorum, soran olur diye yazdım. Çalışıyorum, tüm gün oturuyorum ve ya ayaktayım, sadece uyurken uzanıyorum, bunlar sebep ola bilir mi peki?
meltemmmmm sırt üstü uzan ozaman hemen hissedersin, sağa doğru yatıncada hareketleniyo benimki benimde bebeğim erkek😇
Elinsmom meltemmmmm sırt üstü, sola, sağa her tarafa uzanıyorum ama fark etmiyo, bazen küçük patırtı gibi, içimde bi şey oluyo gibi oluyo bi anlık, o kadar
sudamlasi Elinsmom mesela ayaktayken hissetmezsiniz dinlenir pozisyonda hissetmeniz lazım tabi uyumuyosa küçük bey:)
meltemmmmm Elinsmom bende uzaninca daha cok hissediyorum gündüzleri değil geceleri çok hareketli eğer ciddi ciddi çok hissetmiyorum diyosan bi doktora görün bence