La_sumom Merhabalar 1 ay doğum kontrol hapı kullanınca bırakınca etkisi kayboluyor mu direkt uzun süre etkisini koruyor mu
Nrgl21 La_sumom doktorlar yok diyor ama bilmiyorum ben yaklaşık 3ay kullandım istediğim zamn hemen olmadı 10ay sonra oldu ilk çocuğum hemen oldu ama
Nrgl21 La_sumom ben yazz kullandım ilk ay çok kötü oldum mide bulatısı halsizlik vardı sonra değiştirdim doktorum başka bişey verdi o daha iyidi
yeschef-13 La_sumom Ben yasmin kullanıyordum 4 gün tatil de Türkiye de unuttuğum için kullanmadım ve hamile kaldım
Polatalemdar Nrgl21 ya ben bişeyi merak ediyorum biraz bu konuda cahilim. Doğum hapı hiç kullanmadım kullandığımız sırada afedersiniz içe boşalma olsada hamile kalınmıyor mu.
La_sumom Nrgl21 devlet hastanesinde ki doktor Banada yazz verdi özeldeki doktorum dorestil verdi onu kullanıyorum şimdilik
Nrgl21 Polatalemdar düzenli kullanırsan kalmazsın her gün aynı saate içmeye çalış benim eşim istiyorudu meselâ ben istemiyordum beni dinlemediği için bende kullandım hamile kalamdım
yeschef-13 La_sumom Doktorum her gün aynı saatte içmemek bile risk demişti zaten ben o yüzden şaşırmamıştım kalınca 😂
Nrgl21 La_sumom yok hemen olmadı 10ay sonra oldu ama herkes aaynı değil zaman’ı vardır her şeyin kimi korunsa bile oluyor