hasret1922 arkadaslar orta fiyatli olan kanguru arayisindayim kukannanlar varmi kulanip memnunmsuz onerirmisiniz kulanmayi bana dikir verirmisiniz
Gozdecaner hasret1922 solomombaby elim ayagimdi üst katta oturuyordum.onceden özellikle ve çok fazla metrobüs kullandığım için bebeğimle heryere gidiyordum bu şekilde 1 yaşına kadar kullandım 1 yaşından sonra ne bebek arabasına binmek istedi ne kanguruyu kendi yurumeye alıştı
ozlemnehir hasret1922 solomombaby ya da mamadush alın. Ben ilk çocuğumu resmen onunla büyüttüm yani o kadar rahat ki mışıl mışıl da uyuyordu içinde. Sıfır fiyatını bilmiyorum şuan ama letgo ya da dolap uygulamasından elden teslim alabileceğiniz vardır illa ki oralardan bakın
hasret1922 Gozdecaner fiyat olarak en yuksek 400 500 butce ayiriyorum biraz yuksek geldi fiyati oneriniz icin cok tesekur ederim😊
Gozdecaner hasret1922 letgodan bakabilirsiniz makinaya atilabilen birşey çok uzun sürede kullanılmıyor piyasada çok uygun fiyatlilar mevcut değil şuan pek
Gozdecaner hasret1922 yakınlarınızda olan yeri işaretler elden teslim alırsınız kargo bir kanguru için anlamsız olur zaten 0.5km olarak yaparsınız veya aracınız var ise mesafe ayarlarsiniz belirtirsiniz elden almak istediğinizi dolapta falan kargo var sadece zorunlu olarak