Burcuars Ewet arkadaşlar 36+6 haftalık hamileydim ve dün gece gelen suyla dogumum başladı ve suan can içim güzel kızıma ksvusyum hastanede yiz ikimizde çok iyiyiz şükür
Nurcankarakaya Burcuars gözün aydın canım benim allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza 🙏
elham34 Burcuars Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımm 😊 Darısı bizlere 😍 son 18 gün çıt yok üstüne üstük pek hareketli 😀
Fadiiiik Burcuars gözün aydın canımm allahım annalı babalı büyütsün inşallah 🙏🥰 Doğum nasıl geçdi canım ?
Burcuars Fadiiiik teşekkür ederim canım sezaryan dı bnm dogumum 2. Dogum ama ilki daha agrılıydı bunda o kadar agrım yok şimdi hastanedeyiz 😀 sadece çok acıktım ve susadımm
Mavisilegamzeli Burcuars Allah analı babalı büyütsün canm benmde açılmam varmış 36+4 üm. Yani senin postu okuyunca bende acaba iki gün sonra doğururmuyum diye düşündüm bian 😂
Bella Ayy ben de bugün 36+6yım. Gece 12de 37 olacağım.. çok hareketli bugün lütfen gelsinn🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sağlıkla, sıhhatle..
Burcuars Bella sezaryan mı cnm senin de bnm suyum geldi o yuzden hemen aldılar hayırlısını dile rabbimden
RabiaAte Burcuars 36+5 im geçen hafta erken Doğum için ciğer geliştirici bile yapıldı ve paşa vazgeçti 😂 geri gitti diyo doktor beklemedeyim 😂 hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim 😍