Selam kizlar normalde 5 subatta planli sezaryenim vardi ama 4 subat sabahi kahvalti yaprken birden suyum geldi ve heyecanli dk lar basladi ☺️ doktoruma haber verdim hemen hastaneye gecmemi soyledi (bu arada doktorum ankara medikalpark hastanesi dr gulenay hoca kendisinden allah bin kere razi olsun mukemmel bir doktor ) sabah 10.30 da suyum geldi oglen saat 12.30 da hastanedeydik hemen yatisim yapildi nst bagladilar ultson yapildi ve aaat 15.30 a saat verildi cunku karnimin acikmasinida beklediler.Vee beklenen an gelmisti tam 10 senelik hasret bitiyordu aglayarak girdigim ameliyathaneden gulerek cikmistim 😍 simdi ameliyathaneye girmistim en az 7-8 kisi vardi beni masaya aldilar caniim doktorum dans ederek iceri girdi arkada tarkan kuzu kuzu caliyordu haydii sema nin kuzucuklarini aliyoruz dedi cok rahatlamistim korku stres falan hicbisi kalmamisti.spinal aneztezi oldum ve inanin hic hissetmedim bile o kadar rahatlamistim.igneden sonra yatirdilae masa ya ve zaten ayaklarimdan uyusmaya basladim o sirada sonrayi taktilar ve onumdeki ortuyu kapattilar ve hafif bir yanik kokusu geldi benim midem bulandi ilac yaptilar basimdaki hemsire bana sorular soruyordu o sirada oglumun basi gorunmus ve 15.46 da aglama sesi yankilandi oglum gelmisti 👶🏻 arkasindan 1 dk sonra da kizim dogdu 👧🏻 ameliyathane bebeklerimin aglama sesleriyle yanikilaniyordu 😍 cocuk doktorunun muayenesinin arksindan cok saglikli olduklarini kuveze girmelerine gerek olmadigini soylediler dunyalar benim olmustu 🫶🏻 2850 oglum 2650 kizim dogdu.bebeklerim coktan odaya gitmisti arkalarindanda ben ciktim ve ailemiz tamamlanmis oldu 👨👩👧👦