Zeze12 Pamuk Geçen eşimle yemek yerken onun zero kolasından iki yudum aldım şeker ölçünce yüksek çıkmıştı, tabi hamburger ekmeği de etkili olmuştur belki.
ikiminikannesi_ Pamuk AA gerçekten mj deli gibi benimde canım istiyor ama zero içsem ne olur diyordum birde bebeklerin nasıl iyilerden insallah
ikiminikannesi_ Pamuk gerçekten yükseltiyor mu denesemmi diyorum artık saglikli yeme içmekten midem bulaniyot😁
Boncukk123 metemom_ benim de canım cok istiyor bu aralar soguk soguk 🥹 ama içmedim hic yedıgım en zararlı şey abur cuburdur
Rabiacyrn17 Bende kola çok severim ama 38 haftalığım sadece bir kere içtim 🥲 salam sosis sucuk hiç yemedim neredeyse ama cips yedim tutamadım kendimi 🤣
metemom_ Rabiacyrn17 bu ara canım çok fazla sucuk istiyor galiba ev yapımı alacağım bir tane iyice pişirir hevesimi alırım 😂
ikiminikannesi_ Zeze12 hamburgernyiyince çok mu yükseliyor bencede seker var 16.haftadayin rüyalarıma giriyor hamburger tam bugdayli var mı diye baktım yok :(
Emine0619 metemom_ bende kola içeceğim zaman bardağa koyuyorum asiti gidiyor o şekilde içiyorum benim ablam ve kuzenim hamileyken öyle yaptılar bi sıkıntı yaşamadılar inşallah bizde yaşamayız 😂❤️
Dilaraclkalav Emine0619 ben de çok aşermiştim doktoruma sordum güvenilir yerden yiyebilirsiniz demişti yedim ben de 1 kez. 1 sıkıntı olmadı çok şükür şuan 18+2 deyim
Zeze12 ikiminikannesi_ Maalesef ekmeği şekerli, içinde karayeline soğan vs olunca patates de yediyseniz iyice yükseltiyor :/
Karahisari ikiminikannesi_ biz bayadır evde yaoıyoruz hamburger canımız istediğinde. Bazen ekmeğini de.. çok güzel oluyor hem de bol bol oluyor. Öyle olunca evde tam buğday unundan yapabilirsiniz ekmeğini