Seda_nur4760 Kızlar ilk gebeliğim 24. Haftada detaylı ultrason da bebeğimin kalbinde parlaklık görüldü down sendromu olabilir dediler ama herseyı normal başka hiçbir bulgu yok böle olupta silinen var mı
Yaprakdokumuseverr Seda_nur4760 İlk hamileliğimde 3-4 tane parlaklık vardı bana da aynı şeyleri söylediler şükür sağ salim doğdu. Yani doğruluk paylarına ben pek inanamıyorum herkese söylüyorlar artık. Burun kemiği falan da önemli down sendromu için tek bir şeye bakarak korku salmasalar keşke.
Birisi00 Seda_nur4760 Bizimde bobreklerde genisleme var down sendromlu bebeklerde olabiliyor dedi. Hemen herkese down diyolar zaten
Seda_nur4760 Yaprakdokumuseverr internette baktığımda 37. Haftadan sonra siliniyor Muş ama sezeryan olucam erken de olabılır o yüzden merak ettim benim herseyı normal boyun kalınlığı burun kemiği vs sadece kalbinde ben gıbı ufak bı parlaklık var dedi sıvı aldır baktır vs dedı ben kabul etmedim
Yaprakdokumuseverr Seda_nur4760 Aynen geçiyo gerçekten hem sıvı aldırsanız nolucak down sendromuysa aldırıcak mısınız o yüzden gerek yok geçicek inşallah 🌸
Seda_nur4760 Yaprakdokumuseverr dedım zaten nolursa olsun bu bana Allahın emanetı başım gözüm üstüne ❤️
Seda_nur4760 Birisi00 valla ben anlamadım hemen hemen herkese bişey deniıyor çocuk doğana kadar neler çekiyoruz hak mı bu
Birisi00 Seda_nur4760 Ahahaha Vallaha aynen öyle. Mesela sağlıklı bir bebekte de gorulen belirtiler bunlar. Ama doktorlar herseyi genetik rahatsızlığa bağlıyor. Psikoloji bozmaktan baska bisey degil bu.