Meryem_27talmac Arkadaşlar kızım hala gelmek istemiyor ne yapmam lazım hızlandırmak için herşeyi denedim
_ruyaninannesi_ Meryem_27talmac 😂 zamanı var daha ne zaman gelir bilinmez geldiğinde elin ayağın dolaşıyor 😂😂
Betldmr Meryem_27talmac Bizde bugün 39+3 üz 🌸 Heran ne zaman olur, olucak mı, gelmicek mi yoksa diye düşünmekten deliricem sanırım 🙈 Asla belirti yok
Busra_27_34_ Meryem_27talmac benim kızımda çok nazliydi 40+4 kadar bekledi 😁 Bakalım oğlumda bu kadar naz edecek mi 😆
Meryem_27talmac Betldmr bende aynı şekil korku da var içimde nasıl doğurucam bilmiyorum ilk gebeliğim 😊
Betldmr Meryem_27talmac Benimde ilk ve kız ☺️ Bu zamana kadar çok rahattım ama son günlerde artık korku, endişe, normal olmayacak hissi karmakarışık duygular zorluyor 9 ay geçtide son günler geçmek bilmedi 😂
Ikimelekannesi_ Ikimelekannesi_ 40 haftamız salı günü doluyor.doktor doğmasa çarşamba günü gel suyuna fln baklim dedi.belkide bu yılın 14 şubat hediyesi oğlum olacak😁😁😆😅
Meryem_27talmac Ikimelekannesi_ bizde 13 de gidicez ama doktor 13 e kadar durmaz seninki sancılar var dedi
Ikimelekannesi_ Meryem_27talmac bnim sancı hiç çıkmadı arada baskı hissediyorum o kadar bebek toparlanma başlayınca özellikle
LamiyaCetinkaya Meryem_27talmac Çok üzülerek söylüyorum, bizim yapabileceğimiz birşey yok. Ne yaparsak yapalım, amuda da kalksak geleceği zamanı var bebeğin 🥺