1prensesannesi__ Kubrakar272727 yok asko ben daha once devlette cok verdim en erken 45 engec 2 saatte kesin enabiza dusmus oluyo
1prensesannesi__ Kubrakar272727 ayy pozitif yani hayirlisi olsun canim benim uzuldun mu sevindin mi bilmiyorum ama saglikla gelsin bebeğin 🥰 ve en yakin zamanda spiraline baktir
1prensesannesi__ Kubrakar272727 bi resim vardi bebek doğarken spiral elindeydi 😁 bide ilk takildiginda bi kacgun ani hareket falan etmemen gerekiyo sanirim belki istemeden düşürmüş olabilirsin
umut0808 Kubrakar272727 bence başka doktorada gidin düşse görmemeniz imkansiZ , hamile oldgnuz için tehlikeli olablr
Kubrakar272727 1prensesannesi__ hahahah öyle olursa ne gülerim bidaha sprail taktırmak acaba tüpleri bağlatmak için yaş sınırı var mı ozller baglarmi
Kubrakar272727 umut0808 Altan muane oldum canım yok dedi tabiki tek doktorla kalmam gidicem ozele beta 91. Çıktı bugün
1prensesannesi__ Kubrakar272727 özel bağlıyo ama normalde yas siniri 35 senin kacinci cocuk baglatmak istiyosun 😃
br2023 Kubrakar272727 Paylaştığınız günden beri takip ediyorum gönderiyi meraktan hayırlısı olsn cnm burda yakınlarda bir kadın spiralle hamile kalms bende yeni öğrendim bebek doğduğunda bebeğinin ayağına dolanmsti 😂
Miracefe_ikranur Kubrakar272727 Ben hamile olduğumdan habersiz bi şekilde sprali çıkarttırdım çok ağrım oluyo diye iki gun sonra test yaptım hamileyim bende spral yüzünden adetim olmuyo saniyodm