Ofaatmaa Arkadaşlar ben 1 hafta kadar Esra ezmesi nioli yağı kullandım hafif kaşıntı hissedince korktum ama kağıt havluya damlatıp iç çamaşırıma yerleştirdim . Kaşımtıma iyi geldi ama zararı var mıdır sizce ? 24. Haftadayım
Aysegul_dur Ofaatmaa sanmam dün de benim konturolum vardı doktorum önerdi banada bir iki damla iç çamaşırına damlat diye
Ofaatmaa Aysegul_dur İlk gebelik olunca korkuyorum her şeyden vicdan azabı çekiyorum inşallah sıkıntı olmaz ya
Aras-125 Ben de doktora sordum 12. Haftadan sonra iç çamaşırına bir damla damlatabilirsin dedi peçete koymayı günlük ped kullanmayı önermiyolar florayı bozuyo diye iç çamaşırına damlatırsan daha iyi olur
Ofaatmaa Aras-125 Gebelikten dolayı çok akıntım oluyor o yüzden günlük ped kullanmaktansa yumuşak kağıt havlu ya da pamuk kullanıyorum her lavaboda değiştirip tekrar damlatıyorum 1 hafta oldu baya da etkili olunca korktum açıkçası
Bir_nazenin01 Merhaba ben gebelik öncesinden itibaren kullanmaya başlamıştım hâlâ da kullanıyorum ama iç çamaşırıma 1 2 damla damlatıp biraz kurumasını bekliyorum ondan sonra giyiyorum size de öyle tavsiye ederim ☺
Ofaatmaa Bir_nazenin01 Ben de biraz bekleyıp yoğunluğu gidince koymaya çalışıyorum da zararlı vs diyenler de var başka forumlarda gerildim geceden bu yana
Tecrubesizaile Ben gebeliğimde kullanmaya başladım nioliyi ve ilaç kullanmaktansa memnum kaldım hiçbir zararı da olmadı korkmana gerek yok nerdeyse doğum yapıcam hala kullanıyorum da
Melegimbenimlekalsin Kızlar bende aldm ama doktoruma sormadım lekelenmelerm.oluyo kullansam bı sknti olurmu günlük ped kullanıyorum nereye damlatiyosunuz