Betlllal Kızlar perşembe günü ikindi saat 2 gibi kan vermiştim 59 çıkmıştı bugün sabah verdim 90 küsür çıktı doktor yüzde 50 artmış dedi aynı saatte vermedim bu yüzden olmuş olabilir mi çok üzgünüm ya böyle yaşayan var mı
momofmychildren Betlllal artış olmuş bir kez daha kan verip artışına bakın eğer en az %60 artış olursa korkmayın
TugbaOmerCucuk Betlllal düşmemiş ya da hiç atamamazlik olmamış herkesin %50 artmıyor benimde basta yavaş artti sonra fırladı gitti 😁 bi sorun olduğunu sanmıyorum. Sağlıkla gelsin annesi korkma.
momofmychildren Betlllal bugün vermeniz doğru sonuç göstermeyebilir iki gün sonra tekrar aynı yerde kan vermeniz gerekiyor
Zeyneppx Betlllal hayırlı sonuçlarla gelin inşallah sıkıntı yoktur bacım içini ferah tut ağlama üzülme herşey Allahtan🧿🙏🏻🤲🏻
TugbaOmerCucuk Betlllal hormonların yükseliyor. Bisey olmaz yoksa. Herkesin aynı değil illa 2 katı diye bisey yok.
sakinanneee3 Betlllal Bence devamlı kan vermeye gerek yok zaten zamanı gelince keseye bebege bakılacak
Betlllal TugbaOmerCucuk TugbaOmerCucuk Bilmiyorum dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor Allah’ıma bıraktım ilk gebeliğim düşüktü Buda nasıl olacak hiç bilmiyorum
TugbaOmerCucuk Betlllal kendi tahlillerime baktım tekrar. 26 haziran negatif 7 temmuz 153 10 temmuz 328 13 temmuz 1423 Beta bu şekilde artmış. Çok küçük daha ondan yavaş artıyor erken farketmissin. Biraz daha bekleyip verirsen bi anda çıkar seninde.