MelodyFairy kalorisizpatates gelmesini bekliyorum bakalım canım Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸
Yaren-kayranik kalorisizpatates geçti cnm 5 gün oldu yarın da bekleyim en net sonuç sağlık ocağında test verim
kalorisizpatates Yaren-kayranik hakkınızda hayırlısı olsun negatif çıksa bile asla üzülmeyin o da vaktini bekliyor💓 inşallah pozitif görürsünüz🥰
yeni-annelik kalorisizpatates benimde böyle silik çizgi çıkmıştı sonra 3 kez daha tekrarladım hep böyle çıktı öyle hamile olduğumu öğrenmiştim kan verince net bir şekilde çıktı zaten şu an 9+5 haftalığım sizinde inşallah bir sıkıntı olmaz güzel ilerler
kalorisizpatates yeni-annelik evet pozitif çıktı saha önce hiç görmediğim için hala şokundayım😀 Ben de sizi tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız💓
sacmalamakizim kalorisizpatates Haklısınız kimisi hiç belirti olmuyor, herkesin bünyesi farklı sonuçta, farklı tepkiler verebilir yani. 😊
kalorisizpatates sacmalamakizim kesinlikle öyle merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz hiç çekinmeyin🙏🏻
pinar00ylmz kalorisizpatates bende 6 haftalık gebeyim bugün oldu 6 hafta ilkinde boş gebelikten kürtaj oldum bakalım bu sefer görebilcemmi bebeği kalp atısını:/ 8. haftada doktora gitcem