Asenanur6666 Kızlar 22+4 haftalık hamileyim dün bikini bölgeme jiletle aldım kanadıgını hafif farkettim cıktıktan sonra peçete koydum çok küçük 2-3 damla halinde gelmiş akşam lavobaya gittimde silik şekilde geldi daha sonra hiç gelmedi. Birşey olmamıştır demi
2bebelianneee Asenanur6666 ne gibi bir şey olabilir ? Neşterle kendinizi kesmemişsiniz hiç bir şey olmaz 😂
2bebelianneee Sevil1996 bilmedikleri için olabilir mi ? Sorduğunuz sorular daha önce başkasının başına gelmediği, yaşamadığı için olabilir mi acaba ?
Parsmommy 2bebelianneee kesinlikle katılıyorum kaldi ki önemli denen sorular genelde sağlıkla alakalı yani bize değil doktora sorulması gereken sorular
2bebelianneee Parsmommy kesinlikle sağlıkla ilgili nasıl bir yönlendirme nasıl yorum bekliyorlar bende anlamadım doktorları varken belki birileri yanlış yönlendirme yapacak kimseninde kasıtlı olarak aa ben bunu biliyorum da neyse yorum yapmayacağım dediğini düşünmüyorum
Parsmommy 2bebelianneee asıl onlar saçma gerçekten hayır bişey desek inanacaklar yapacaklar o moddalar. Benim ağrı sebebimle seninki aynı mı ne bileceğiz bunu 🤦 Bu posttaki soruda mantıklı değil ama insanlar gülüp geçiyor işte
Polenmom 2bebelianneee hiç olur mu ben burda önemli konularda açıklama yapıp kesinlikle uzmana danışın dediğimde kaç linç yedim 😁 şey imkanı olsa zaten gidermişmişte burda yardımcı olucakmışız bu platform ne için varmış şaka gibiler 🥴 ha bir de post açıp acil vs. sonrasında ben biliyorum rabbimin izni ile bir şey olmayacak kesimi var bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum artık..
2bebelianneee Parsmommy Ben anlamıyorum cidden böyle postları da bilerek mi açıyorlar yoksa cidden bu kadar bilinçsiz insanlar var mı 🥲
2bebelianneee Polenmom ahhaah benim ikinci gebeliğim bazen yazarken iki kez düşünüyorum yanlış yönlendirme yaparsam diye illa bir pohpohlama yapacaksın yoksa linç yersin 😂