Meryemp Merhaba arkadaşlar bebeğim 40 günlük normalde 3 4 saatte bir emziriyorum geceleri ama bu gece yorgun düşmüşüm uyuyakalmisim bebeğimde hiç uyanmadı 7 saat emmeden uyumuş oldu birsey olurmu çok korkuyorum bu kadar süre emmeden uyudu birde emziriyorum bir şey olur mu diye endişeliyim
crazymommy Meryemp Sakin olun öyle bişey yok insanların korkutmalarına bakmayın. Osman Gönülal 40 günlük bebeğin geceleri kendi uyanmazsa 5 saate kadar uyumasına izin verin diyor. Sizinki 2 saat daha fazla olmuş ama birkereden bişey olmaz Allahın izniyle. İnsanlar ne kadar seviyor korkutmayı
Cgdmerl Meryemp doktorunuz var mı, varsa ona ya da herhangi bir çocuk doktoruna sormalısınız. Burada size yazılanlar eminim ki canınızı sıkmaya çok müsait olacaktır.
Fndkkrdu Meryemp ah yeni annem sen kimseyi kafana takıp üzülme bebeğin uyanıp emdiyse hiçbir sorun olmaz. 40 günün yorgunluğunu anlayıp bebeğinde seni uyutmak istemiş demekki dinlenmissin mis gibide olmuş korkma 🥰 Bende kızımda aynısını yaşamıştım üstelik uzamış sarılık vardı sanırım bende 5 saat mi ne kalkmamisim. Çok şükür şuan 3 yaşında 🤲 Tabiikide bu anne ne kadar sürede bir emzirecegini bilir lohusalıkta yeni çıkmış bir kadını ki halada devam edebilir bu lohusalık durumu lütfen üzmeyin.
Minigiim-vebenn52 Fndkkrdu 40 günlük bebekte sarılık riski oluyor mu ? Doktor bana yeni doğduktan 15 gün sonra risk geçiyor 15 günde olmazss hiç olmaz daha korkma demişti
Meryemp Fndkkrdu bende ilk defa bukadar uzun süre emzirmeden bir gece geçirdim normalde bebeğim kendinde uyanirdi alarmimla bu sefer oda uyumuş bende uyuyakalmisim
Meryemp Minigiim-vebenn52 banada öyle demişti ki hiç sarilikriskimiz de olmadı hatta ilk 20 gün saatte bir emzirdim korktuğum için onunla uyuyup saatte bir kalkiyordum
Kaderyksl Minigiim-vebenn52 evet benim de Dr oğlumda öyle dedi ilk 15 gün sarılık olmadı daha sonra hatta kendisi uyanmadan uyandirma geceleri dedi ve gerçekten kendi uyanmadan uyandirmadim geceyi bilen bebekti hiç geceleri zorluk yaşamadım uyanip emip yatiyordu ☺️
Fndkkrdu Meryemp içim rahat etmiyor diyorsan da çocuk doktorunu ara canım sen burda canını sıkan insanlara bakma ve takma da herkes çünkü aşırı mukoooooo bir anne kimin nasıl bir süreçten geçtiğini anlamazlar onlar
Adabp Meryemp birşey olmaz Allahın izni ile şükür uyanmış emmiş sakin olun şöyle düşünün artık olan oldu yani olan oldu derken uyanmadı anlamında, sık emzirin hiç birşey olmaz🙏
minikmucizeemaak Meryemp Kesinlikle 2 saatte bir kaldır ben bebeğim 4 saat kalkmayınca ayaklarını ıslak havluyla sildim şekeri düşüyor 4 saat çok
Aybarssena Bir kez olmuş bir şey sonuçta ve uyanınca emmiş biraz fazla acıkmıştır minnoş o kadar bence🥹 ikinizde dinlenmiş oldunuz bir dahaya dikkat edersiniz 🥰
1ciftyesilgoz Bişey olmaz canım. İlk 3 ay falan değil o 2 saatte bir emzirme zorunluluğu. 2. Ayda 3-4 saatte bire çıkıyor acıkma süreleri . Arada benim oğlum da uyuyordu 6 saat deliksiz , ilk uyuduğunda ben de endişelenmiştim ama yersizmiş😊
Baharozkan Meryemp insanlar ne kadar çok herşeyi biliyor yeni anne olmuş kadının moralini bozmak için elinden geleni yapıyor hangi ara bu kadar mutsuz olduk kendimiz mutsuzuz başkalarında mutsuz etmek için uğraşıyoruz. Ne zorluklarla uğraşıyoruz mücadele ediyoruz bundan kimsenin haberi yok. Birde bas bas edebiyat yaparlar lohudayım kaynanam herşeye karışıyor görüncem laf söylüyor derler kendilerini görmezler İnşallah bebeğinize birşey olmaz siz yineden bir çocuk doktoruna götürün içiniz rahat etsin .