Sevginur34 Annesininmucizesi maşAllah bişey sorcam şekeriniz mi varr bebek 25 hftalık ken nasıl 1 kilo yuu geçiyoo anlamadım😊
Annesininmucizesi Sevginur34 evet var ama bunun şekerle çok bi alakası yok canım etrafımda şekeri olmyan insan çok ama bebeklerinin gelişimi ve kilosu önden gidiyo yani direk şekere bağlayamayız 😊
Esmalemdar Mltmstf doktor da genetik demişti benim kızımda 8 aylık 2/700 doğdu ama sonra maşallah hep 1 yaş üst gitti 🙈🙏 babaya çekmiş ama bende hem yememe hemde ceviz peynir felan tüketimine dikkat ederim ama kilosu az geldi şimdi oğlumun bana 😀
Mltmstf Esmalemdar Allahım hepsine sağlık versin zayıf tombul hiç farketmez önce sağlıklı doğmaları 🤲🏻 dediğiniz gibi doğduktan sonra olan gelişimi çok daha önemli 😇
Ozy Sevginur34 Benimki 26+1de 770 gramdi cok kafaya takdim herkezin bu haftalarda daha fazla cikiyor muzda yiyorum kasarda yiyorum kilo yapiyormus genetikmi bilemedim baska neler yenilmesi gerek
Sevginur34 Rstasar 78 le kaldım boyum 164 ve teyzem şeker hastası onun sürekli şekerine bakdığı bi alet var bnde ondan bkdım 111 çıkdı normal mi acaba
Rstasar Sevginur34 imm 12 kilo almissiniz ama zaten yuksek bi kiloyla hamile kalmissiniz sanirim ondan ..oyle anlasilmaz seker hastaneye gidip baktirmaniz lazim bence bi doktorunuzla gorusun aclik sekeri tokluk sekeri vs degisken seyler en iyisini doktorunuz soyler
Sevginur34 Rstasar Bu sabah gttiim açlık şekerim 115cıkdı tokluk şekermde 155 😂diyet e başladık 15 günlüğü ne🙏🏻