littlefish Esranur_53 kullaniyorum ama artik onlar da etki etmemeye basladi. Yarin doktor randevum var uzerime mide yanmasi icin ne gerekiyosa atin doktor bey diyecegim 😂
Mrsselvinaz Esranur_53 merhaba iyi geceler Esranur hanım 17 hafta 6 günlüğüz benimde hamile kaldığım günden beri uykularım kaçmış durumda…
Gunesimm41 Esranur_53 evet ben de terleyerek uyanıyorum ve uyuyamıyorum üstüm açık yatıncada üşüyorum delirecem😅
EceNaz26 Esranur_53 daha 15 haftalık olmamıza rağmen gece uykuları kalmadı 🥲 bacak ağrıları, burun tıkanıklığı, bel ağrısı.. Nasıl da yorgunum ama uyuyamıyorum 😔
Laylalaylay Midem çok yanıyor 22. Haftadan mide alevimle selam veriyorum 😂 tahin içtim şimdi de gaviscon imdat 😂
busraozkan33 Esranur_53 34+4 gebeliğin başından beri mide yanması son iki aydır gram gece uykusu yok midem boğazıma kadar kaynıyor sanki + yalancı sancılar başladı
Ervan Esranur_53 yerimden zor kalkıyorum agirlastim. Ya oturmak ayrı kalkmak ayrı 39+1 2.gebeligim. bklim oğlum 40+2de gelmişti bu ne zaman gelcek Geceleri sık wcdeyim gündüz iş güç yoruluyom.ya evi temizliyom son günler oğlum 2 yasinda malum iş bitmiyor
Ervan Esranur_53 yatakdan sağa sola dönmek zor.sancim yok. Bnim ayaklarım çok şiş acıyorlsr davul gibi ya