Tecrubesizaile Firstmummy sanırım bebeğin önde gitmeside etkiliyor diye biliyorum 37 de sezeryan olanlar var çünkü
Kusumoldu Sevgiongun ay ben de 36+5 5 gün önce kontroldeydim 2700 maşaAllah sizinkinin kilosu çok iyiymiş
Sevgiongun Kusumoldu Evet biraz iri bi bebek olacağını söyledi doktorumda önde gidiyor haftasına göre sizinki gayet normal ama maşallah sağlıkla doğsun🤲🏻☺️
inarches Aysnr11 Maşallah bebişinize 30. Haftamda benim bebişimde 1660dı.32. Haftada bende gitmiştim 2058 çıkmıştı🙈Sizinkide olmuştur büyük ihtimal:)
inarches Temizz İlk doktor saçmalamış sanırım biraz 32.haftada benim 2058 di haftasına göre 1 hafta önde falandı ultrasona göre ama doktorum gelişimi çok güzel bebeğin sorun yok diyordu sizinkide gayet normalmiş bence.
Suule94 YagmurDamlasi bende Perşembe gittim 37+4 3316 kg geldi Çarşamba 38+3 de planlı sezeryanim var çok endişelerim🥺🙈
YagmurDamlasi Suule94 benimde aynı heyecan endişe günler geçmiyor sanki dün gece hiç uyumadım ara ara sancılar oluyo
Dmanyslyprk_ Merhaba ben pazartesi 39 haftalık oluyorum ama bebişin kilosu 2600 doktor bir sıkıntısı yok dedi ama 36. Haftadan itibaren kilo almadigi için seeryana alalım dedi böyle bir şeyle karşılaşan varmı acaba
Tecrubesizaile Firstmummy hiç bilmiyorum ama nefes bile alamıyorum artık hayırlısı olsun hakkımızda 🙈
123bebek-21 ilaydaEr yarın kaç haftalık oluyorsunuz benim ben en son 35 de gittim diğer randevum taaa ayın 19 da Salı günü gidicem galiba sezeryan günü vericekler şekerim var da hergün iğne oluyorum 🥲