Tecrubesizaile Firstmummy benim 38+3 oluyo 5 gün sonra sezeryan olacağı için beklememize gerek yok dedi doktorum bidahakine sanada söyler 😊
Firstmummy Tecrubesizaile Yaa cok iyi bende 38 de almasını bekliyordum 38 nst 39 sezeryana alirim dedi bende 38 de almasını istyorum aslında ama hayrlisi
Haticedgn33 Sevgiongun başında baya bir tiksinmiştim herşeyden ama artık kilo alacağı aylar olduğu için faydalı olan herşeyi rutin haline getirdim
Sevgiongun Haticedgn33 Aynenn son aylarda alıyorlar kiloyu yiyebildiğiniz faydalı şeyleri hep yiyin bebişe kilo olsun ☺️
Tecrubesizaile Firstmummy sanırım bebeğin önde gitmeside etkiliyor diye biliyorum 37 de sezeryan olanlar var çünkü
Brcu1989 _gulfer 😀😀 ah bilmiyorum her gün yumurta ve süt e ağırlık veriyorum yanında meyve ve maden suyu 🤩 maden suyu içinde faydalı diyorlar , doğum tarihiniz belli mi acaba ☺️
Aysnr11 Munevverzaferogr04 Ben 30. Haftamda gittim en son 1660 gramdı salı günü 32+2 olacağız randevum var bakalım 2000 gram olduk mu 🥹
inarches Aysnr11 Maşallah bebişinize 30. Haftamda benim bebişimde 1660dı.32. Haftada bende gitmiştim 2058 çıkmıştı🙈Sizinkide olmuştur büyük ihtimal:)
Maydogdu34 Selam kızlar, benim şuan 36+2 ama en son 35 te kilosunu öğrenmiştim. 35 haftalıkken 2391 kg demişti doktorum 🌸 Perşembe günü 37 olacağım ve tekrar gorunecegim nasipse 🌸
alyuzeliff Temizz bizde 34. Haftada 2.200 doktorumuz biraz zayıf dedi size böyle bir yorum yaptı mı ? Merak ettim
Temizz alyuzeliff 32.Haftada 1960dı haftasının gerisinde minyon biraz dedi farklı bir Dr. 33.Haftada Kendi doktorum normal kilosu dedi