kalbiminpariltisi Sinem0135 bağışıklık sistemi olduğunu nasıl anladılar ve nasıl bir tedavi uyguladılar acaba
Sinem0135 kalbiminpariltisi hamile kalır kalmaz Benım aktif kanamam vardı . Bebekler de hep 8 haftaya gelince kalbi duruyordu . Yani test falan yapmadı doktorum Perinotoloji uzmanıydı . Belli başlı serumlar kortizon türevi ilaç verdi bşe de kan sulandırıcı hap
Esraydnn Sinem0135 canım gebeliğin boyunca yalnızca kan sulandırıcı hap mı kullandın yoksa iğne de kullandın mı? Seninle aynı durumdayız da kararsızım iğne konusunda
Sinem0135 Esraydnn sadece hap kullandım canın 32 haftaya gelince bıraktırdı . Doktorum dedı bu ilaç Senın için bebekle alakası yok
Pnrdrsn Esraydnn bana da hap artı iğneye başladılar. genetik doktorum da bebeğe bişey olmaz sen pıhtı atabilirsin. Onun için bu ilaçlar dedi. Yeteri kadar folik asit almalısın dedi. İki ayrı folikasit alıyorum ben gün içinde. Qfolin ve folbiol
Esraydnn Sinem0135 yaa benim için de bazı doktorlar iğne kullan diyor bazıları da sadece hap yeterki olur diyor. Daha önce 2 düşüğüm oldu ve acaba garantici davranıp iğne mi kullansam diye düşünüyordum. Önceki iki düşüğümde hap bile kullanmamıştım
Esraydnn Pnrdrsn yani iğne aslında seni korumak için öyle mi? Bebeğin sağlıkla büyümesi için sanıyordum yani düşüğe sebep olmasın diye
Pnrdrsn Esraydnn yıllar önce pıhtı attım ben. Hastanede yattım. O zmn yapılan araştırmada çıktı genetik olduğu. Yaşayan sağlıklı 2 evladım var. O zmn da tasiyiciydim ama düşüğüm yok. İlk kez geçen ay düşük yaşadım. Şimdi yine gebelik olunca doktor halihazırda kullandigin ecopirinin yanında ek olarak iğneye başladı. Hatta genetige git dedi. Ben de görüştüm. Gebelik ve sonrasi pıhtı olabilme olasılığı yüksek zamanlar dedi. Bebegine bir zarari olmaz. Sen pıhtı atma diye bu ilaçlar dedi. Düşükle ilgisi var mı doğrudan bilemiyorum bu yüzden. Bunu söyleyen kadın dogumcu değil genetik uzmanı .
Sinem0135 Esraydnn bende de iki tane kalp durması oldu Benım de her gittiğim doktor farklı bir şey defi . En son Perinotoloji uzmanına gittim o da bağışıklıkla alakalı dedi . Çünkü ilk gebelişde kese etrafında kanama alanım varrdı ikinci gebelikde hem kese etrafında hemde aktif kanıyordum . Doktor da rahim filmim de temiz gelince bebeği vücudun mikrop olarak görüyor dedi . Bağışıkl baskıllayan tedavi uygulicsm dedi . O şekilde ilerledi. İyi bir Perinotoloji uzmanı bulmaya çalış canım
Esraydnn Pnrdrsn anladım çok geçmiş olsun, benim çocuğum yok iki düşüğüm var, demek ki taşıyıcı olunca aslında sağlıklı çocuklar da doğabiliyor, benim düşükler olmasaydı belki de hiç bilmeyecektim
Pnrdrsn Esraydnn evet hiçbir belirti yokken arastirilma yapılacak bir test değil. Bilmeden yaşayan çok var. Anne ya da babadan sonuçta bu gen. Ama benim ikisi de hiç belirti olmadan göçtü dünyadan
Esraydnn Sinem0135 aynı şekilde ya hep kanama oluyor bende de, acaba dediğin gibi bağışıklıkla alakalı mı ya 🙁
Esraydnn Sinem0135 canım sana bu tedaviyi uygulamadan önce test yaptılar mı peki? Yaptılarsa yapılan testleri hatırlıyor musun?