Kvsrzyn nefes almak sıfır ödem mükemmel derece artış gösteriyor sıcak basması sıfır uykuuu çok fenayım hanımlar çokkk artık dogsun istiyorum bu bedende ne dertler birikti şeker insülın vs of of sizler gün aldınız mı sezeryan için?
Susu21 Kvsrzyn Mide yanması Sıcak basması Ağırlık Tuvaletten çıkamama Artık bir dogursaydim perileri Doğum heyecanı korkusu Uykusuz gecelerrr Daha uzar bu liste 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Aysnr11 Kvsrzyn 32 haftalık olarak aynıyım mide yanması sıcak basması sağ sola dönememe sürekli acıkma bişey yesem nefes alamıyorum yediğim için 😂😂 ağlanacak halime gülüyorum Sağlıkla doğuralım inşallaahh
Fatya001 Allah yardımcınız olsun sağsalim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allahım bende 36+0 haftadayız mide yanmasından uyuyamıyorum inşAllah 24 şubat sezeryan günümüz
Kvsrzyn Fatya001 amin cümlemiz icin sagsaglim dogumlar olsun. Ben de 36 da alirim artik gün bir hafta sonra
karaguzelirem_ 36+1 haftalığım pazartesi sezaryen günü alacağım bende nasip olursa, mide yanmasından uyuyamıyorum birde bacak kramplarından 🤷🏻♀️🙄
Kvsrzyn karaguzelirem_ ay evett mide yanmasını yazmayı unutmuşum hiçbirşey yemeden bir yudum su içeyim o bile midemi yakıyor artık perişanları oynuyorum Allah yardim etsin. Ben de 36 da gidicem heralde gun verir artik doktor
Pamuk7 Bende 35 haftalik oldum mide yanmasi bulanti beni mahfediyor.. agirlastik dogru düzgün uyuyamiyorum insallah 40i beklemez bebisimm
Byzaaks 35+2 yüz 36 da gün verecek ama o günler nasıl geçecek bilmiyorum zaman durdu sanki ayrıca kasıklarda ağrı var yürütmüyor resmen