Filiz35 Nurcankarakaya canım mesela yerde birşey var onu alacak gibi Birde ben bütün işlerimi kendim yapıyorum herşeyden kendimi sakinmiyorum
Endegerlimoglum Filiz35 ya bende 32. haftaya yeni girdim. Doktorum yürüme sürekli yat öyle döner dedi. Bende yürümüyorum ama dönmüyor hava da soğuk zaten nasıl yürücem. Senin doktoru da yürü demiş kime inancaz
Nurcankarakaya Filiz35 amin canım benim allah razı olsun sende evladını sağ sağlim kucağına alırsın inşallah 😘😘
Nesecik Bakalım bende yarın gıdıcem 35+3 olucam yarın bende merak ediyorum dönüp dönmedigini inşallah döner ☺️🙏🏻
Filiz35 Endegerlimoglum bilmiyorum ki canım bazen bazı bebekler ne yaparsan yap dönmeyen de oluyor canım biraz da bebeğe kalmış boll su da önemli
Yokk Filiz35 bizde 33 haftalık olduk ama 30 haftalıkken dönmüş midem cok rahat yanmyo ilk oğlm doğuma kadr dönmemsti bu cok erkn döndü 🙏💙
Fadiiiik Filiz35 dönme kac aydan sonra oluyormuşki canım ? Bende merak etim şimdi 😊 üzülme kuzum sağlıkla inşallah miniklerimize kavuşuruz
Filiz35 Fadiiiik valla canım ilk oğlum 24haftada dönmüştü bu ancak döndü çok üzüldüm ama dönmüş çok şükür normalde 30 haftalık iken dönmesi lazımmış ama bebekten bebeğe değişiyor sanırım😊
asminko345 Filiz35 Bende bekledim dönsün diye 35+5 de gittiğimde dönmüştü 🙄🤣 Anlamıştım döndüğünü 😂 Karnımdan çıkacak gibi haraketler yaptı 😅😩
Yarenelibol Çok sevindim adına inş tekrar dönmez bnm 28 haftadan beri kanalın dibinde c pozisyonunda bekliyor heran çıkacakmış hissi veriyor yukarı patlatıcak gibi oluyor gönek deliğimi bugün sordm artk zor dönmesi dedi yerleşmiş iyice dedi inş dönmez artk bide onu kafama takarsam deliririm çok hareket edince kalkıp yürüom duruor korkudan hepsi😂😂 35+6