merimiri Kızlar 8+3 oldum doktorum ikili testle ilgili bir şey söylemedi 12. Haftada bir daha gidicem geç kalmış olmayız dimi ? Neden şu tarihte şu olacak demedi anlamadım özele gitmiştim halbuki
cokbilmismom merimiri zaten 12. Haftada yapılıyor bende o zaman yaptırmıştım gitcekmissiniz zaten o tarihte o gün yapar. Bir kan alınacak sadece aç tok fark etmiyor. Bir de ultrasonda burun kemiğine bakılacak
Ceren_38 Ben de yaptirmiycam doktorum ısrar etmiyor Allah tan şu an da 6 + 5 iz bir sıkıntı olmazsa yapmayalım dedi
Ceren_38 merimiri çoğu tanıdığım yaptırdı ve çıkan sonuç iyi olmadı ve tüm hamilelik boyunca büyük sitrese girdiler bebek doğunca hiç bir sorun çıkmadı o yüzden görümcelerim eltilerim yaptirmadilar bu yüzden yaptirmiycam hiçbir testi
Evhamlikurabiyeanne Dmr4520 yaptirmalisiniz risk düsük cikacaktir muhtemelen ama ben tavsiye ederim önemli bir test dedi biz de iyi madem dedik kizimda yaptirmamistim mesela
littlechick merimiri Haftada gittiğinizde bilgi verecektir mutlaka 12 ve 13. Haftalar arasında yaptırabilirsin demişti doktorum. 12+3 te yaptırıcam ben