Medihanurr 37+3teyim kasik ve bel ağrılarım ve el ayak şişmeleri çok fazla siz doğum başladığını nasıl anladınız
Sehermuglu70 Medihanurr anlamama imkanı yok 😅 başladığı an anlarsın acaba mı dedirtmiyor 🥶😅 sağlıkla al kucağına 🤍
Medineuyanik Medihanurr ay aynı valla 39+4 olucam 00.00 itibariyle herşeye acaba doğum mu diye bakmaktan deliricem galiba 😂 çok merak ediyorum bende nasıl anlaşılıyor diye
LamiyaCetinkaya Medihanurr Eğer suyun gelmediyse bile sancın gelir, ilk baş belki çok canını yakmadığı için dikkatini çekmez ama zamanla kendini belli eder, duramazsın oturamazsın 5-10 dakikada bir vurup geçer
Hilalll3 Medihanurr benim sancılarım sıklaşınca anlamıştım ve çok az nişan gelmişti suyum gelmemişti mesela gittim hastaneye direkt 7 cm açıklık varmış😃
Ankara-58 Medineuyanik sancin olur ya acilman olur yada suyun gelir aniden cnm herkesin ki farklı olue
Medineuyanik Ankara-58 öyleymiş doktorum da öyle söyledi ama ilk gebeliğim ve bilmiyorum ya ister istemez çok pimpirikli davranıyorum galiba herşeye acaba mi diyorum sürekli 🙄 39+6 da kontrolüm var pazartesi günü yani ne dicek doktorum ne olacak çok merak ediyorum 🥲
Fmc Medineuyanik Doğuma yakın Dr lar alttan da bakıyor açılma var mı diye o müdahale de doğumu başlatabiliyor sen yine de temkinli ol arkadaşım
Medineuyanik Fmc ayy evet onu söyledi bir kaç kişi daha 37+3 de çatı muayenesi olmuştum ama 39+6 da gideceğim kontrolde doğum için uyarı verebilir doktor felan dediler bilmiyorum nasıl olacak 🥲
Eddaa57 Fmc 38 hafta olunca yapılıyor diye biliyorum ama öyle mi acaba bende bugün 38 oldum pazartesi gidicem kısmetse ama çatı muayenesi olayı da korkutuyo biraz her ağrıyı da doğum sancısı sanmaktan uyuyamaz oldum🥴
Medineuyanik Hilalll3 o sancı nasıl bir sancı ya çok merak ediyorum yani herkes anlarsın o sanciyi diyor ama ağrı konusunda biraz dayanıklıyim sanırım ben o yüzden her sancı bana normal ağrı gibi geliyor sadece saate bakıyorum ne olur ne olmaz diye birde girip çıkma yerine sürekli bir ağrı da doğum habercisi olabilir mi ?
2yavru Hilalll3 ben şuan 39.haftadayım ve 11den beri düzenli sancım var kasığımda başlayıp belime yayılıyo bi dakika sürmüyo 5dakikada bir ama oğlumda suni sancı vermişlerdi çok fazla acılıydı bu onun yanında hiç bişey emin olamadım ayağa kalkınca ağrıyı hissetmiyorum da doğum sancısımıdır sizce @LamiyaCetinkaya
Hilalll3 Medineuyanik ben doğum sancısı ara ara vuruyor diye biliyorum öyle de yaşadım şöyle ki bi dk sancı vuruyosa yarım dk sancı yok oluyo o sırada biraz nefes alıp dinleniyosun sonra ritmik bi şekilde tekrar kasılma başlıyo ki o da regl sancısının çok çok şiddetli hali gibi düşünün
Dnss0050 Medihanurr 39+3 haftalık rahmime inanılmaz sert kasılmalar geliyor belirli aralıklarla böyle yaşayan varmı? Bebek çok hareketleniyor birşey olmasından kokrktum
Ozlemkaan Kızlar benim de şimdi bütün gün hiçbir şeyim yoktu yorulacak birşey de yapmadım yatağa yatınca birden belime ağrı girdi ama sürekli bir ağrı öyle gelip gitme gibi birşey yok şu an hala ağrıyor 34+4 teyiz birşey var mıdır acaba korktum bende