Kızım 7 aylık ek gıda serüveni başladı epeydir tadımlar vs ben oğlumda 6. Aydan sonra hero babynin ek gıdasını kullanıyordum şu yeşil kutuda tahıllı meyveli vs olan o tarz bir şey arıyorum kızıma pirinç unlu mamalar meyve püreli vs yediriyorum ama böyle çok zorda kalınca kurtarıcı olacak alternatif de arıyorum
Geçen gün Kent markasının boringer cici mama paketini gördüm yerli ürün diye aldım ama o da pirinç unlu tahıllarmış kızım sevdi yedi benzeri ürün Boykot olmayan tavsiyeler istiyorum. (Lütfen ayh bunda da Boykot mu olur daha bebek vs gbi yorum yazacaksanız ne olur yazmayın. Ben insan olarak tek kuruş o zalimlere gitsin istemiyorum meselem sadece 🍉 değil ben 💙 buradaki zulmede karşıyım. Karınca misali safım belli olsun istiyorum. Saygıyla yazacağınız önerilerinizi bekliyorum.🥰)
Biberonla hazırlıyordu ben hero babynin ek gıdasını oğluma tabakta çorba gibi vermiyordum yani aradığım öyle bir muadil. Vardır inşallah kızımda normal biberon tutmuyor damaklı başlıkla zorla tutuyor. Diğer annelere de fikir olur belki.