Instauser Ben sırt çantası aldım. Hep çok çirkin görünüyorlardı. Sonunda bana göre çok güzel görünen bir tane buldum. Hepsiburada’dan aldım. Yurtdışından geldi. İyikide almışım. Göründüğünden bin kat güzel çıktı. Dimute Shop Çok Fonksiyonlu USB Anne ve Bebek Çantası - Mavi (Yurt Dışından) https://app.hb.biz/73s1YgZln2Nw
Oztrksadiye Mcd bag aldım bebek arabası asma aparatı çıktı heryerinde arkası dahil fermuarlı gözü var ıslak mendil yeri var ve termal alanı var biraz fiyat olarak pahalı ama uzun süre kullanacagımzıı düşünürsek bence deger
ferideunal yeschef-13 ben de oysho çok istiyorum ama istediğim modelin stoğu asla yok gelmiyor. Hangi modeli aldın?
Nazarboncuguu Yagmurata24 Bende çok araştırdım ama en mantıklısı sırt çantası gibi geldi kiwi markasının anne bebek çantası var şuan trendyolda 700 tl güncel fiyatı onu önerebilirim çok fonksiyonlu istersen bi göz at 😇
Esfd yeschef-13 yorumlarda küçük yazanlar olmuş bende bu modeli alcaktım sence de küçük mü yoksa memnun musun
yeschef-13 Esfd Bendeki modelin yukarıda görsellerini ekledim hiç küçük değil aslında spor çantası gibi kocaman bide kare gibi olanlar var belki onlardır küçük olanlar
Gkygz Yagmurata24 mcdbagden aldım ben görüntü olarak gayet güzel. Büyüklüğü de yeterli gibi, henüz kullanmadım.