Yagmurata24 Kızlar nasıl bir çanta almalıyım? Yani sırt çantası gibi mi yoksa hani omuza takılan mommy bagler var ya onlar gibi mi? Önerdiğiniz marka var mı? Veya sizin kullanıp tavsiye ettiğiniz?
Adenala Yagmurata24 Trendyoldan alacağım şu valiz gib mommy bag yazandan onun sırt çantasını da alacağım seyahatte kolaylık olur
bdenerigokce Yagmurata24 bende omuza takılan var ama bence sırt çantası alınmalı Çünkü bebekle çıktığım zamanlar elime dolanıyor
yeschef-13 Yagmurata24 Ben oysho aldım hem yandan hem kol kullanan bir kaç tanıdığım var çok memnunlar benimde sevdiğim bir model
1H1Smomyloading Yagmurata24 ben sırt çantası tercih ettim hem bebek arabasına da asılıyor aparatı var, wellegro markası benim aldığım çokta kullanışlı
Yagmurata24 bdenerigokce Bana da sırt çantasi daha mantıklı geliyor ama çok çirkinler ahah gerçi rahatlık daha önemli sanki
Adenala Yagmurata24 Evet hiç bir farkı yok biri el çantası diğeri sırt biz seyehat ediyoruz diye alacağım 1 tane de yeterli yani memlekete giderken kolaylık olması açısından ben 2 tane tercih ediyorum 🌸
oguzkagan_ Yagmurata24 Ben Juno Oslo tercih ettim. Görüntü olarak da çok hoş bence. Bebek büyüdükten sonra normal sırt çantası olarak da kullanılabilir. 🌸
Yagmurata24 Adenala 2lilere baktım şimdi fiyatlari da cok uygun, yorumlari da çok iyi aslında alıp mommy bag olanı hastane çantası olarak da kullanabilirim diye düşündüm şimdi 🌝
Yagmurata24 yeschef-13 Kullandınız mi peki yoksa daha bebiş doğmadı mi, kullandiysaniz memnun kaldınız mi
ferideunal yeschef-13 ben de oysho çok istiyorum ama istediğim modelin stoğu asla yok gelmiyor. Hangi modeli aldın?
Adenala Yagmurata24 Kullanılabilir canım illa valiz götürmeye gerek yok bence ben bebeğin kıyafetleri ayrı yerde olsun diye el çantası gibi olandan da alacağım memlekete giderken eşyası vs karışmadın diye sırt çantası da arabaya asarım yanımda durur
yeschef-13 Yagmurata24 Daha bebiş doğmadı ama aktif bir şekilde kullanan biri 5 aylık biri 1 yaşında bebeği olan arkadaşlarım var 💐
Yagmurata24 Uydurbisey Yaa çok mantıklı 🤣 Ama benim eşim yanimda olamayacak 6 ay kadar o yüzden kendime göre almak zorundayim 🥺
Snem33 Yagmurata24 ben stylo paris sırt çantası aldım hemde bebek arabasına takılabiliyor aparatı var su geçirmiyor ve kalitesini çok beğendim yorumları çok iyi Bi bakmanı tavsiye ederim indirimden almıştım 530 tlye
Yagmurata24 Snem33 ayy çok beğendimm. Üzerinde mommy bag yazandan mi aldınız yoksa yazısız olanlardan mı??
Yagmurata24 Yagmurata24 Eşimle yurtdışında yaşıyoruz ama ben Türkiye’de doğum yapacam eşim işinden dolayı geri dönmek zorunda kalacak. Ben de annemin yaninda 5-6 ay kalırım diye düşünmüştüm. Bir nevi göreve gidiyor aslında 😁