Sedakayhn Merhaba ben 17 haftalık hamileyim Çanakkale MedicalPark hastanesinde Cem Reşat Göknur’a gidiyordum fakat kendisiyle devam etmek istemiyorum artık. Çanakkale’de önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba?
Ikimelekannesi_ Sedakayhn Bn detaylı ultrason ve ikili tarama testimj sule hanimin yanında yaptırdım. Gökçeada da yaşıyorum bn
Ozlem1993 Sedakayhn çömü dç. ibrahim hoca çok iyi bir kadın doğumcu bi gidip görünmenizi tavsiye ederim. Benm ilki medikal cenggiz yıldırım şuan çömüde ibrahim eren 👍
Aysenc Sedakayhn Çomüde Bülent Demir’e gidiyorum, gerçekten iyi bir doktor, ultrasonda hiç bir şey anlayamadığımız için birde Ezcan Yalçıner’e gidiyorum cihazı çok iyi, Ezcan Hanımda harika bir doktor. İmkanınız varsa Ezcan Yalçıner’i öneririm.
Sedakayhn Ikimelekannesi_ Şule hanım doğumu MedicalPark ta yaptırıyormuş diye duydum. Ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba?
Ikimelekannesi_ Sedakayhn evet orda yaptırıyor.ama fiyat hakkında bir bilgim yok maalesef Bn şu anda devlet takipliyyim ve Gökçeada da olacak dogumum🫠
Handeblt Canakkale üniversite hastanrsinde bulent demiri tavsiye edebilirim cok ilgili ayni sekilde ebeler ve hemsirelerde cok guler yuzluler 😊
Sedakayhn Handeblt Teşekkür ederim kendisinin ismini çok duydum randevu almıştım bir de onu deneyelim :)
Sedakayhn Ozlem1993 Ben de geçen hafta kendisine gittim gerçekten çok ilgili bir doktor çok memnun kaldım nasıl daha önce ismini duymamışım şaşırdım
iremsevinc Ozlem1993 merhaba bende İbrahim beye gitmeyi düşünüyorum ama nasıl acaba ultrason cihazı falan biraz bilgi verir misiniz benim daha yeni 6+1 haftayim
Ozlem1993 iremsevinc normal medicalde deki gibi size özel ekran yok sadece oda cok önemli değil doktor ekranı çevirip gösteriyor zaten kendisine 16. Haftada başladım yani daha önce neden gitmedim bilmiyorum pandemi de medicldeydim şmdi çömüde ilkinde yapılmayan takip edilmeyen ne varsa eren hoca hepsni yaptı Allah rağzı olsun üzerine düşüyor bikere ilgileniyor bu çok güzel
Ozlem1993 iremsevinc gidebilceğin en iyisi diyebilirim daha doğrusu bi kaç kez git ne demek istediğimi anlarsın zaten memnun kalmazsan değilştirebilirsin
Ezgi17 7 Mart doğumum var çomü eren hoca takipliyim 30. Haftama kadar Ezcan hanıma gitmiştim daha sonra eren hocaya geçtim keşke en başından gelseymişim hiç düşünüp araştırmaya gerek yok kesinlikle Eren hoca🫶🏻