Kızlar 29 hafta beş günlüğüz dün geceden beri kalçalarım da bacak aramda ve ara ara rahim kısmında ağrı vardı bugün ise o ağrılar bıçak saplantısına döndü ve resmen o bıçak benim nefesimi kesti o derece şiddetliydi tutmadı bacaklarım ama bacak aran ve kalçalarım nasıl kötü anlatamam kasıldı kaldı doktoruma yazdım bulunduğum ilçede NSTye girdim orada bebeğin kalp atışlarına tam alamadıklarını düzensiz olduklarını söyleyip ambulans ile merkezde özele kendi doktoruma geldim burada da NSTye bağlandım sonra ultrason ile bakıldı su olsun kordon başka anomaliler çıkmadı her şey yolunda dedi bebeğin hareketleri de iyi düzenli ama kalp atışlarının ritminde bir düzensizlik görüldü ara ara bir düzgün atıyor bir düzgün atmıyor ritiminde bir sıkıntı var yani yatışım yapıldı kan tahlili oldum kan değerleri çok düşük çıktı doktorum ondan dolayı da olabilir dedi çay kahve tüketiyorsan kes dedi ben de günde 4 5 bardak çay içen biriydim başına daha önce böyle bir durum gelen oldu mu doğuma almayız daha erken çok küçük dedi eğer bu problemin 34 35 36. hafta da olsaydı dedi o zaman sezeryan alabilirdik dedi ama şimdi daha çok erken dedi sıkı takip edeceğiz dedi kalp atışlarına bakmak için yarına kontrol edecekler tekrardan bir gece yatacağım ve çok korkuyorum bu ritmik sıkıntı düzelir mi başka bir probleme yol açar mı kendimi hiç iyi hissetmiyorum