gizem-cbn Kızlar iki dilim ananas bile rahim yumuşamasına hemen etki eder mi acaba? 37+1 im yesem mi diye düşünüyırum yavaştan hurma falan
gizem-cbn LamiyaCetinkaya internette rahim ağzını yumuşattığı yazıyor 🥲 ben geçen 2 dilim yemiştim sadece geçen gittim yumuşama başlamış dedi bilmiyorum ama
MorKelebek54 LamiyaCetinkaya rahim agzini yunusatan bi hormon varmis. Ananas da o hormonu tepkimeye mi ne sokuyomus yani canlandiriyomus oyle dusun o hormon da rahim agzini yujusatiyo genisletiyo
LamiyaCetinkaya gizem-cbn ben de duydum ama denemedim daha, 38+0 oldum baya ağrılarım var, nişanım da geldi açılmam var acaba denesem doğurur muyum artık 🥲🥲
gizem-cbn LamiyaCetinkaya ahaha neden olmasın bi deneyin sonuçta meyve yani ne zararı olacak zamanınız da gelmiş erken olsa yemeyin derdim de.
Donthappymom gizem-cbn bende gebelik istiyorum ananas aldım netten bakınca yemedim adet olayım kafam rahat yiyeyim dedim 😂😂
gizem-cbn Busbusd1 hay maşallah 🤣 demekki benimkinin gelesi var 🥲 doktor yumuşama başlangıcı demişti de