edasontr kubrazor 3 üz gbi druyor sanki 😂 ama degerin evet yuksek ilac la mı kaldın hamile benmde 4+5 te 5122 idi ikiz 🥰
Melekabdullah kubrazor degerin benimkinden yuksek benimki 2000leedeydi ikize gebelik belki ucuzde olabilir
Melekabdullah kubrazor ayni kaderi paylasiyoruz bende iki kizimin ustune ikizlere hamile Kaldim bir erkek bir kiz🥰
Mesen kubrazor 5+3 de değerim 1318 di seninki yüksek ve ikiz olma ihtimali de yüksek 🥰🥰hayırlısı olsun insallah
kubrazor Mesen ya inşallahh doktor da bi şaşırdı ama dedi ki bi hafta sonra gel bakalım içimde kaldı sabırsızlanıyorum ❤️❤️
kubrazor edasontr yokk aksine biraz sürpriz olduu bende çok şaşkınım 2 kızım var onlarda böyle bişeye denk gelmemiştim değerim de bianda yüksek görünce afalladım biraz
kubrazor @Nilayy335 bakabilr misin 4 üz annesiymişsinnn hayırlı olsn inşallahh ❤️❤️❤️değerim 4641 çıktı görselde bu şekilde senin nasıldı
kubrazor Melekabdullah yaaa maşalllahh ❤️ultrasonda yansıma gibi var ama doktor bir tanesini netleştirdi çok şüphede kaldım bende
elmaelmaelma Ayyy çok yüksek beta😍 ikiz veya üçüz ister miydiniz bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah. Ben de ikiz kızlarım olsun çok isterdim ama kısmet olmadı. Sizinkini çok merak ettim şimdi 🥰
kubrazor elmaelmaelma ya şöyle iki kızım var çok şükür ikiz olursa birde ne yaparım bilmiyorum olursa sevinirim aslında çok değişik duygular içerisindeyim 🥹🥹🥹❤️
elmaelmaelma kubrazor olursa da ikiz erkek olur inşallah. Madem iki kızınız varmış, onlar da birbirine en iyi arkadaştır zaten🥰 Hakkınızda hayırlısı olsun🙏