Dilaradmrak Nariye007 giderek zorlaşıyor.. karnım taş gibi sert. Mide yanması ile uyanıyorum. Gece uyuyamıyorum ve burnum da gece tıkalı. Ellerim şişti sıkamıyorum elimi.
Ressammom 35+3 çalışıyorum hala zorlanıyorum baya. Üstüne bide ayaklarımı üşüttüm kasıklarım sancılanıyor oğlum hareket ettikçe. Bunlar dışında git gide heyecan artıyor 💙
Fatma_armutcu Bugün kontrole gittim 35+1 herşeyi çok güzel dedi Dr 2 hafta sonra sezeryana gün vereceğim dedi kaç gün sonra ya gün verirki acaba bide mide yanması ekşimesi çok zorluyor beni 🙄
Parsmommy Nariye007 35+5 1 haftadır sağ kasik bacak arasına birden bire kramp giriyor ayaktayken kitleniyorum başka yaşayan var mı acaba 🤦
Deniz90- 36+3 gercekten cok zor bebek onden gidiyor artık tasıyamıyorum:( yürüyemiyorum, miğde yanmasını soylemiyorum bile.geceleri asla uyumayan bir bebek var içimde sabah 5 e kadar tekmeliyor beni.38+0 da sezeryan olacagım.
Nariye007 Deniz90- Rabbim yardımcın olsun çok zor annelik mükemmel ama mesakatli bir iş sağlıklı doğumlar diliyorum